Nie żadna "mania", tylko obraziłeś m.in. moją znajomą z Czarnej. Tak się składa, że Admin nie jest jedyną osobą z Czarnej (a raczej był), którą znam.Zamieszczone przez feliks
Nie ciskaj się, bo nikt nie lubi, jak wobec jego znajomych używa się określeń obraźliwych, nawet w cudzysłowie.
A ile ja tam liter niby opuściłem ? Jeśli jedną (jak piszesz), to nie widzę powodu, dla którego miałbyś z kolei Ty poczuć się urażony.
Ale zauważ, że ten wyraz z opuszczonymi literami w środku można ewentualnie tylko tak odczytać (jak Ty to odczytałeś), gdy umieści się go w kontekście obraźliwego określenia użytego przez Ciebie wobec pań z UG w Czarnej.
No bo co to jest "związek ku____ów" w rozumieniu samodzielnym ? Nie wiadomo, co. Żaden cytat z literatury w każdym razie. Nawet trudno się domyślać obraźliwego znaczenia z powodu opuszczonych liter w drugim wyrazie, gdyż... wyraz poprzedzający myli.
No ale skoro Ty przeprosiłeś (nawet dość ładnie, przyznaję), to ja z kolei ogłaszam tu wszem i wobec, że ja miałem na myśli "związek kuchmistrzów".

Odpowiedz z cytatem