Super zdjecia, co kolejne to miałem problem z wyborem które wrzucić na tapetę w windowsieFajną miałeś pogodę, miło odświeżyć pamięć jak tam było :)
Pozdrowienia :)
Super zdjecia, co kolejne to miałem problem z wyborem które wrzucić na tapetę w windowsieFajną miałeś pogodę, miło odświeżyć pamięć jak tam było :)
Pozdrowienia :)
Zdjęcia piękne, zwłaszcza podczas choróbska podbudowują człowieka...że znowu już niedługo tam pojedziei wspominają się własne wędrówki
![]()
ech....... mam masę zdjęć, z ostatnich trzech miesięcy....ale nie umiem sobie z nimi pooadzić........ było cudnie za każdym razem :)....
...........Ps. pomocy :):):) mogłe zrobić ładną galerię, ale jako laik nie wiem jak :D...
:P K
Tak- bardzo ładne fotki- żal tylko serce ściska, że to fotki, a nie rzeczywistość !
Pozdrowienia.
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Kobieto bieszczadzka , jak się nauczysz, daj mi znać i mnie poduczysz ;-) a jeżeli ja się zcegoś dowiem wcześniej postaram się Ci też dać znać![]()
Jezeli chcecie sie pochwalic swoimi fotkami najprosciej jest je wyslac do bieszczady info lub bieszczady net, a najlepiej tu i tu i tam napewno zostana opublikowane :) Nie jestem pewien ale chyba tez piotr z twoje bieszczady zamieszcza fotki nadeslane.
Jest chyba cos takiego jak albumy na onecie i tam bardzo prosto mozna opublikowac swoja galerie. Jedynym warunkiem wszystkich tych opcji jest posiadanie zdjec w wersji cyfrowej.
Pozdrawiam
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Witam........... dzięki za podpowiedź, nie chodiz mi dokładnie , aby pochwalić się swoimi fotkami, nie są chyba az tak dobre:( w końcu jestem tylko amamtorem, aczkolweik, chciałam się podzlelić tym co udało mi się uchwycić podczas wypraw:)............ już powstały pewne plany ....może coś z ego wyjdzie :)))) Jeszcze raz dzięki za podpowiedź....
...........................................
PS.. Ze mnie to pewnie kiepski nauczyciel....ale może znajde fachowca do poduczania :D
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki