Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Sylwester w Biesach?

Bieszczadnik Awatar Peter P
    Na forum od
    07.2004

Domyślnie Sylwester w Biesach?

Witam grupowiczów.

Co do tematu poniższego - byłoby bardzo miło rozpoznawać, od razu grupowiczów na bieszczadzkich szlakach. Ciekawy jestem czy uda się tę ideę wprowadzić w życie?

Poza tym mam takie pytanko oto do szanownych grupowiczów:
    Czy ktoś wybiera się w tym roku na Sylwestra do Ustrzyk Górnych? Może gdzie indziej?
    Czy ktoś może potrzbuje dodatkowych czterech ludków na ostatnią w roku imprezę?

Maniu może ty??? :D

Bieszczadnik Awatar manio
    Na forum od
    05.2004

Domyślnie

poczułem się wywołany do tablicy :).Sylwester jest organizowany tam gdzie się poznaliśmy :)).Bedzie nas więcej (ludzi z forum) jak masz ochotę to przyjezdżaj, tylko nocleg musisz sobie zorganizować sam, bo u nas ścisk na maxa

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Jura Krak-Częst.

Domyślnie

Rozpoznawanie ludzi z forum to duży problem. Mijamy się na szlaku i poza zwyczajowym, anonimowym CZESĆ nic nas nie łączy. Już w ubiegłym roku proponowałem, aby każdy do plecaka przytroczył niebieską wstążkę co wyróżniałoby nas z tłumu wędrowców.W Bieszczadach zazwyczaj wieje wiatr, dlatego wstążkę byłoby widać z daleka.
    Propozycja umarła śmiercią naturalną bo nikt jej nie poparł, ani też nikt nie dał innej alternatywy.
    Przykładem bezimiennego mijania się były jesienne wyprawy forumowiczów w G. Świętokrzyskie. Przechodzili obok siebie a nie wiedzieli że znają się z forum.
    Ja noszę wstążkę przy plecaku więc łatwo mnie rozpoznacie. Niestety częściej bywam na Jurze niż w Bieszczadach.
    W sylwestra zawsze pracuję dlatego nie będzie mnie z Wami. Chętnie natomiast przeczytam relację i pooglądam fotki.

pozdrawiam wszystkich z zasypanej śniegiem Jury
    SKUTER

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie Wetlina

ja wybieram się na Sylwesterka do Wetlinki.....gorąco zapraszam.... i ewentualnie pozdrawiam :)..........

Bieszczadnik Awatar Tarnina
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie

Peter jeżeli interesuje cię temat Sylwestra w Górnych, to temat jest podjęty już dawno na OFTOPIKU. Pozdrawiam , Tarnina
    Tarnina

Na forum od
    07.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manio
    poczułem się wywołany do tablicy :).Sylwester jest organizowany tam gdzie się poznaliśmy :)).Bedzie nas więcej (ludzi z forum) jak masz ochotę to przyjezdżaj, tylko nocleg musisz sobie zorganizować sam, bo u nas ścisk na maxa

Oj maniu ochotę to ja mam wielką :P :P :P
    tylko z kasą kłopot tyż wielki! Popszedniego posta trochę pochopnie napisałem! Wiesz 4 browarki, fotki z ostatniego wypadu! No i naszło mnie aby jechać z kumplem i kobietą! Nawet zarezerwowałem spanie! Niestety rano mnie wyprostowali - KASA!!! Mam ostatnio z tym dużo kłopotu! Kupiłem mieszkanie na kredyt ostatnio - no i zaczęło się - notariusze podatki sądy wieczyste itp... W tym roku więc nie dam rady. Może w przyszłym...

pozdrawiam Peter P.

Na forum od
    07.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tarnina
    Peter jeżeli interesuje cię temat Sylwestra w Górnych, to temat jest podjęty już dawno na OFTOPIKU. Pozdrawiam , Tarnina
    No przykro mi - niestety już nie aktualne. Przeczytaj mój post wyżej (albo niżej)
    pozdrawiam Peter P.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)