witam
Czy nie można zakupić jednej działki ok 20 ar ?
Dzięki
witam
Czy nie można zakupić jednej działki ok 20 ar ?
Dzięki
Dzialka 41 arów z warukami zabudowy, położona na wzgórzu w Bieszczadach w miejscowości Zwierzyń w granicach Wschodniobeskidzkiego Obszaru Chronionego Krajobrazu ( ok.3 km. od Jeziora Myczkowieckiego i ok.15 km. od Jeziora Solińskiego ).Miejscowość malowniczo położona w zakolu Sanu, na który to rozpościera się przepiękny widok bezpośrednio z działki. Rokrocznie odbywają się tu międzynarodowe zawody wędkarskie. San daje tu ostoję czapli siwej i czarnemu bocianowi. Na uwagę zasługuje "cudowne źródełko" , do którego po wodę przybywają rzesze turystów z całej Polski. W miejscowości bardzo silnie rozwinięta jest agroturystyka.Tel. kontaktowy po godz.16.00 - 660497983
Tarnina
Witam , mam do sprzedania dzialke rolna w gminie Komancza , miejscowosc Wola Michowa . Powierzchnia 26 ha . Tel 513-762-319 , mail radeckub@wp.pl
![]()
Ostatnio edytowane przez radifr ; 28-01-2010 o 11:42
sprzedam mieszkanie w Lutowiskach 36m w bloku na pierwszym piętrze, dwa pokoje, kuchnia , łazienka, przedpokój , własne ogrzewanie .C.O widok na górny tel 692016605
Witam
Szukamy działki na sprzedaż w wetlinie na której będzie możliwość wybudowania czegokolwiek tzn aby było w naturze biało.
Maxymalnie ile możemy przeznaczyć to 160tyś.
Dziekuje z góry za jakiekolwiek odpowiedzi
pozdrawiam
Działka rekreacyjno-rolna o powierzchni 26 arów położona w Bieszczadach
w miejscowości Cisowiec. Około 1 km od drogi Lesko-Baligród.
Dojazd do działki drogą utwardzoną o szerokości 5 m. 500 metrów
od drogi asfaltowej. W sąsiedztwie znajduje się las.
Przepiękny widok na okolice - pasmo gór.
Działka idealna pod rekreację. Cisza i spokój.
Serdecznie Polecam
Daniel Janczy 665 778 415, 013 469 67 32,
danielj@wsn.pl
Sprzedaż: 34 000 PLN
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
yakieś plany może zagospodarowania? yakaś Natura 2000?
pełno działek na sprzedaż ostatnio i baaardzo tanio :
i jeszcze dopiszę, bo to mają być bieszczady.info > jak zamieszczacie linki nieruchomości, a masa tego jest for sale, to musi być też info o Natura2000 względem konkretnej nieruchomości)))
Ostatnio edytowane przez chris ; 12-03-2010 o 20:24 Powód: taki sobie
[quote=damianowy;99283]Witam
Szukamy działki na sprzedaż w wetlinie na której będzie możliwość wybudowania czegokolwiek tzn aby było w naturze biało.
Jeśli jesteś nadal zainteresowany działką w Wetlinie, to jest taka /coś koło10-12 arów/,dojazd z drogi głównej drogą gminną asfaltową, media zdaje się też doprowadzone/.Znajoma ostatnio mi mówiła,że pozbyłaby się jej.
Chris napisał,że ostatnio pojawiło się dużo taaanich działek,jakoś śledząc ich ceny mam inne zdanie. Tanie być może są te działki zaznaczone w naturze2000 na kolor inny niż "biały".![]()
Witam
Tak nadal jestem zainteresowany.
Taka powierzchnia byłaby ok
Czy mógłbyś mi podac jakis kontakt do osoby która chce się pozbyć działki?
Wielkie dzieki z góry
mój e -mail to damianowy@gmail.com
gg 8347771
Sprawdzcie sobie MPZP - bo jeśli dobrze pamiętam, to w Wetlinie nic nie wybudujecie na działce poniżej 20a. I nawet biały kolor nie pomoże :)
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)
Zakładki