...no ba... Smok Wawelski pił dużo Wisły i już nigdy więcej nie zachorował.. to nic że mu łeb urwało... to nic... lepiej pytaj o ziemię bo nasi wspólni znajomi chcą otworzyć pierwszy normalny lokal nad tym "jeziorem"
...no ba... Smok Wawelski pił dużo Wisły i już nigdy więcej nie zachorował.. to nic że mu łeb urwało... to nic... lepiej pytaj o ziemię bo nasi wspólni znajomi chcą otworzyć pierwszy normalny lokal nad tym "jeziorem"
Baza pod Brzęczącym Chrząszczem jest od lat do sprzedania (Olchowiec) - te domki są na wykończeniu, ale może jednak...
Witam, gdyby ktoś sprzedawał starą chatę, to zawsze proszę o info. Pozdro dla wszystkich![]()
"Baza pod Brzęczącym Chrząszczem jest od lat do sprzedania (Olchowiec)"
Bardzo prosiłbym o więcej informacji na temat tej nieruchomości.
kupie działkę w Bieszczadach, blisko PN, okolice Ustrzyk Górnych, Wetliny, Wołosatego, ale mogą być też inne regiony dzikich bieszczad.W miejscu jak najmniej zurbanizowanym i uczęszczanym przez turystów.Wielkość dzialki dowolna, w zupełności wystarczy nawet kilka arów, tylko ważne żeby można było postawić mały domek drewniany rekreacyjny no i musi być prąd, woda i kanalizacja.(może być również działka na której już stoi domek, byle nie za droga).Teren gdzieś na uboczu, z dala od głównej drogi, najlepiej zadrzewiony, do sklepu może być daleko, bliskość dzikiej zwierzyny mile widziana
, natomiast bliskość dużych skupisk ludzi niekoniecznie
. Super by było jakby przez działkę czy w pobliżu przepływał jakiś strumyk
Z góry dzięki za propozycje![]()
W dzikich regionach Bieszczadów raczej ciężko o działkę z prądem, wodą i kanalizacją jednocześnie ale może o czymś nie wiem...![]()
Easy rider tylko na piechotę...
Cześć, poszukuję informacji odnośnie możliwości budowy domku w miejscowościach takich jak Cisna, Wetlina, Smerek, Strzebowiska, chodzi mi o tą rozpiskę związaną z programem natura2000. Podobno jest wywieszona w urzędzie gminy, ale ja niestety nie mam za bardzo możliwości być na miejscu w najbliższym czasie. Byłby ktoś uprzejmy i mi ją w jakiś sposób pokazać?
pozdrawiam
Witam, poszukuję ok. 50 ha ziemi w Bieszczadach lub ogólnie na Podkarpaciu (najchętniej okolice Krosna). Najlepiej rolna 5 i 6 kl., idealnie w programie Natura 2000 (choć niekoniecznie). Oferty poproszę na PRV
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)