Kupię dom (nie stary drewniany) na dużej działce, chętnie z budynkiem gospodarczym - najlepiej w Zwierzyniu lub okolicach. Cena do 400 tys. zł
Oferty proszę na pw lub maila: lotta_a@wp.pl
Kupię dom (nie stary drewniany) na dużej działce, chętnie z budynkiem gospodarczym - najlepiej w Zwierzyniu lub okolicach. Cena do 400 tys. zł
Oferty proszę na pw lub maila: lotta_a@wp.pl
Witam!
Szukam działki w powiecie bieszczadzkim, powierzchnia min 1-2ha, z dala od większych miejscowości, może być gdzieś na obrzeżach małych wsi, grunt może być rolny ale z RZECZYWISTĄ możliwością przekształcenia w działkę budowlaną. Ewentualnie działka z istniejącymi już zabudowaniami.
witam,
kupię działkę o powierzchni 5 - 15 arów z widokiem na jezioro - najchętniej budowlaną lub z możliwością przekształcenia.
wymagany na działce lub w sąsiedztwie prąd i woda.
Marcin
celuloz /małpa/ /kropka/ onet.pl
69-14-91-970
Witam jestem zainteresowany zakupem gospodarstwa rolnego w Bieszczadach lub działki rolnej min 1h z domem stan obojętny
Szukam dla mego Klienta działki w Bieszczadach.
Około 80 000 zł
Najlepiej w dolinie Sanu. Okolice Dwernik, Chmiel, i okolice.
Czy ktoś coś ma ? PRIV
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
sprzedam działkę (łąka grunt orny) położona jest w malowniczym terenie Bieszczadów w bezpośrednim sąsiedztwie lasu u podnóża wzniesienia nieopodal rzeki San przy drodze wojewódzkiej 893 Lesko-Cisna w m-ci Hoczew. Działka płaska, bez wzniesień i nierówności, atrakcyjna pod zabudowę mieszkalna lub letniskową. działka o pow. 1.18 ha, podzielona na pół.Sześć km od Leska, cena do uzgodnienia.
można pisać na adam583384@interia.pl
Dzień dobry, mam zapytanie czy oferta kupna działki jest nadal aktualna, ponieważ mam do sprzedania bardzo ładną działkę o powierzchni 37 arów w odległości 6 km od Ustrzyk Dolnych przy drodze w stronę Ustrzyk Górnych. Działka ma pełną dokumentacje o warunkach zabudowy, przez działkę przepływa mała rzeczka, graniczy również z lasem. Cena za ar bardzo okazyjna 2300 zł za ar. Jeśli jest pan zainteresowany proszę zadzwonić pod numer telefonu 787513623.
witam posiadam dzialke w BIESZCZADACH A DOKLADNIE W MIEJSCOWOSCI BEREZKA 4 KM OD POLANCZYKA, SOLINY DZIALKA JEST O POWIESZCHNIE 0,90 AR Z DOJAZDEM PLUS MEDIA CANEA JEST BARDZO ATRAKCYJNA PONIEWAZ JEST W TRAKCIE BUDOWY DOMU ZALEZY MI NA CZASIE NA SPRZEDAZY .POZDRAWIAM NUMER KONTAKTOWY . 785515231 Załącznik 21359
Okazja działka Cisna 31 ar
za 120 tysięcy
PILNA SPRZEDAŻ !!!!
696 649 788, 603 803 314, 13 4696732, miroslawl@wsn.pl
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)