Strona 4 z 24 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 261

Wątek: SPRZEDAM / KUPIĘ nieruchomość w Bieszczadach

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005
    Rodem z
    Warszawa, Ustrzyki Górne, Wetlina

Domyślnie PRZETARG na działki w Wetlinie - pod usługi turystyczne

BIESZCZADY wysokie – działki budowlane w PRZETARGU gminnym - WETLINA.
    1/ Nr działki – 799/1 , powierzchnia – 542 m2 – od szosy, obok słynnego „Rancza”.
    2/ Nr działki – 293/30 , powierzchnia – 1.629 m2 – przy pierwszej, obok słynnego „Rancza”.
    Obie działki leżą obok siebie, od pasa obwodnicy bieszczadzkiej oddzielone drogą dojazdową o S=6 m. Zaraz za mostem, pomiędzy rzeką Wetlina a „Ranczem”. Kształt trapezu, S=34 m (w najszerszym miejscu), L=65 m. Prawie płaskie, z lekkim spadkiem w stronę rz. Wetlina.
    W Studium Zagospodarowania Przestrzennego gminy Cisna (plan wkrótce) teren oznaczony – „istniejące tereny usług”. IDEALNA pod bar-restaurację + pokoje gościnne.
    PRZETARG – termin – zostanie podany wkrótce.
    CENA wywoławcza:
    1/ - 9.550 zł (16,62 zł/m2)
    2/ - 23.180 zł (14,23 zł/m2)
    WADIUM (15%) -

WETLINA – najbardziej atrakcyjna miejscowość w Ciśniańsko-Wetlińskim Parku Krajobrazowym, znana w całej Polsce. Miejscowość rozwija się bardzo dynamicznie – powstaje wiele nowych pensjonatów. Cała Wetlina jest skanalizowana.
    Z Wetliny prowadzi wiele szlaków turystycznych po BdPN, w tym na połoniny. Sklep, blisko wyciąg narciarski i ośrodek "Bogdanka" z ogólnodostępnym zapleczem rekreacyjnym - m.in. basen, sauna, grota solna, niedaleko basen w Smereku.
    Bieszczady w nowej perspektywie rozwojowej – powstaje nowoczesna stacja narciarska na Duże Jasło, w pobliżu wszystkich miejscowości C-W Parku.

Więcej informacji – www.bazanowa.gratka.pl i www.bieszczady.net.pl/bazanowa
    Skrótowa informacja o przetargu (po formalnym ogłoszeniu przetargu) - www.cisna.itl.pl/bip/

link do mapki - http://forum.bieszczady.info.pl/file...a2-wetlina.jpg
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005
    Rodem z
    Warszawa, Ustrzyki Górne, Wetlina

Domyślnie II PRZETARG na działkę w DOŁŻYCY

BIESZCZADY wysokie - działka budowlana nr 118/1, o powierzchni - 8.719 m2 - pod zabudowę mieszkaniowo-usługową i obiekty usług turystycznych - w PRZETARGU gminnym.

SPRZEDANA - za 60.500 zł[/b]
    Ostatnio edytowane przez jeden z Pulpitów ; 30-08-2006 o 20:16

Domyślnie

Czy ktos sie orientuje czy powyzsza dzialka w Dolzycy zostala juz sprzedana?

Mik@
    Guest

Domyślnie SPRZEDAM DZIAŁKĘ Z DOMKIEM

Witam
    Sprzedam działke 1000 m kw. z drewnianym piętrowym domkiem z kominkiem.
    Domek jest do remontu , nie ma łazienki i kanalizacji posiada jedynie prąd i wodę.

Działka mieści się w okolicach Smerka ( w stronę Cisnej )

więcej informacji podam na prv

Pozdrawiam Mik@

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    z nad oslawy

Domyślnie

Jaka by byla cena za calosc?.Pytam powaznie.Móglbys z precyzowac polozenie.Bo ja wlasnie jestem zainteresowany kupnem dzialki w tych okolicach.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Wyżyna....Lubelska

Domyślnie

To i ja bym poprosił: lokalizacja i może pare fotek, najlepiej na priv: ppajton@wp.pl
    pozdr
    Pyton

pogromca_biogsu
    Guest

Domyślnie Odp: SPRZEDAM DOM Z DZIAŁKĄ

Witam!

Przedmiotem sprzedaży jest dom wolnostojący-parterowy z poddaszem użytkowym.Na działce o powierzchni 42a w miejscowości Zwierzyń k.Soliny.Dom w stanie surowym zamkniętym,z CO,tynkami i wylewkami.Woda jest podłączona z własnej studni.Na parterze znajduje się salon z aneksem kuchennym,2 sypialnie,łazienka,kotłownia oraz osobne wejście na poddasze.Poddasze przeznaczone jest pod działalność agroturystyczną.Znajdują się tam 4 pokoje z łazienkami wraz z aneksem kuchennym.Cena do uzgodnienia.Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny:518-739-639 lub na e-mail pawcio_99@o2.pl

lotta_a
    Guest

Domyślnie Odp: SPRZEDAM DOM Z DZIAŁKĄ

Cytat Zamieszczone przez pogromca_biogsu Zobacz posta
    Witam!

Przedmiotem sprzedaży jest dom wolnostojący-parterowy z poddaszem użytkowym.Na działce o powierzchni 42a w miejscowości Zwierzyń k.Soliny.Dom w stanie surowym zamkniętym,z CO,tynkami i wylewkami.Woda jest podłączona z własnej studni.Na parterze znajduje się salon z aneksem kuchennym,2 sypialnie,łazienka,kotłownia oraz osobne wejście na poddasze.Poddasze przeznaczone jest pod działalność agroturystyczną.Znajdują się tam 4 pokoje z łazienkami wraz z aneksem kuchennym.Cena do uzgodnienia.Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny:518-739-639 lub na e-mail pawcio_99@o2.pl
    Jestem zainteresowana ofertą - napisałam maila, bo nr telefonu jest nieprawidłowy...
    Proszę o kontakt, o ile jeszcze tu zaglądasz

Myszkin
    Guest

Domyślnie

Arrrgh, ta mała działeczka w Kalnicy (800 m kw, nr działki 155) już sprzedana, niestety :( Przetarg (bodajże już trzeci z kolei) odbył się 30.12.2005, jeszcze nie znam ceny po jakiej poszła...

EDIT: dowiedziałem się, że działka została sprzedana za 7070 PLN (cena wywoławcza: 7000).

Mati17
    Guest

Domyślnie

Witam ja z takim pytaniem czy w okolicach Leska sa jakies działki albo mieszkania na sprzedaż ,działki oczywiscie budowlane ,najlepiej interesuje mnie w wioskach Hoczew,Łączki,Nowsiólki,Mchawa licze na odpowiedz Dziekuje

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów