Mam pytanko, czy ktoś wie gdzie jest na sprzedaz jakaś stara chata drewnianna z działką. Najchętniej z trudnym dojazdem ale blisko szlaków turystycznych
Mam pytanko, czy ktoś wie gdzie jest na sprzedaz jakaś stara chata drewnianna z działką. Najchętniej z trudnym dojazdem ale blisko szlaków turystycznych
Właśnie dowiedziałem się, że schronisko - gospodarstwo agro - tur. Radosne Szwejkowo w Łupkowie jest do kupienia. Krystyna chce przenieść się do mniejszego i bliżej gór.
Długi
Czy to jest nadal aktualne?Zamieszczone przez długi
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualne cena z tego co wiem do negocjacji
Dodał: Krystyna Rados
Treść ogłoszenia:
Łupków Stary, Komańcza, -
380 m2, więcej niż 10 il.pokoi
Cena: 350 000 zł
Typ budynku: wolnostojący
Technologia: murowana
Rok budowy: lata 50
Stan budynku: do zamieszkania
Charakter: wielorodzinny
Liczba pięter: parterowy
Liczba łazienek: 4
Liczba lini telefonicznych: brak
Przeznaczenie: dowolne
Ogrzewanie: piec
Materiał: cegła
Dach: papa
Okna: drewniane
Podpiwniczenie: częściowe
Poddasze: brak
Garaż: wolnostojący
Media: woda; prąd; siła; kanalizacja; szambo
Powierzchnia działki: 2900.00 m2
Ogrodzenie: siatka
Dojazd: utwardzony
Informacje dodatkowe: Dom przy granicy ze Słowacją. Dodatkowo budynek gospodarczo-garażowy ze stanowiskami dla dwóch koni o pow. 80 m2. W budynku obecnie prowadzi się działalność agroturystyczną, którą można rozszerzyć o bar i gastronomię. Tereny dobre do jazdy terenowej. Posiadamy przygotowaną dokumentację projektową i odnośne pozwolenia do wymiany dachu i przygotowania użytkowego poddasza (kolejne 9 pokoi z łazienkami ok. 300m2). W sąsiedztwie możliwość dokupienia lub wydzierżawienia kolejnych gruntów. Zdjęcia do obejrzenia na stronie www.bieszczady.net.pl/szwejkowo tel. 504373317
Kontakt: Ludwik Sobol
tel.: 508180722
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
15 styczen 2007 przetarg w Szczawnem, działki wystawione m.in. w Dołżycy, Bandrowie, Czarnej, UD, itd
Ostatnio edytowane przez Pastor ; 27-12-2006 o 02:33
http://www.gah.szczawne.pl/baza.php?mode=Szukuj
Przetargi na nieruchomości m.in. w gminach bieszczadzkich!
najlepsze niestety już 3-4 lata temu poszły w świat....
a poza tym mam złe doświadczenia z GAH: 3 lata temu pojechaliśmy z kolegą na przetarg na działkę w Smolniku: na miejscu Pan nam powiedział że tej dzialki juz nie ma. Jak to nie ma, przecież przetarg jest dopiero jutro? NIE MA I KONIEC - Pan krótko uciął i już.....
witam. moja prośba nie będzie orginalna. nie posiadam za dużego doświadczenia w tej materii ale może znajdzie się ktoś kto skrobnie coś ciekawego.
poszukuję działki lub działki z domem do rozbiórki w bieszczadach (najlepiej Wetlina, Cisna te okolice..)
sebastian.brzezinski@op.pl
pozdrawiam Sebastian
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki