Otrzymałem przed chwilą taką informację:
Witam,
Ponieważ mam do sprzedania pensjonat Harenda położony w Czarnej chciałbym zapytać czy nie są Państwo zainteresowani zakupem bądź może maja państwo znajomych którzy byli by zainteresowani.
W przypadku pytań proszę o kontakt Jeśli ktoś jest zainteresowany....
Witam,
jestem zainteresowana kupnem nieruchomości w Bieszczadach, nie mam jednak możliwości poszukiwania na miejscu, ponieważ mieszkam niedaleko Gdańska.
Jedynym moim źródłem poszukiwań jest internet, dlatego potrzebuje pomocy
Jeżeli ktoś miałby jakieś ciekawe oferty lub o jakiś słyszał to bardzo proszę o wiadomość na natalinka_a@wp.pl.
Z góry dziękuję za wiadomość,
pozdrawiam
Natalia
Dom jednorodzinny wolnostojący w Lutowiskach
Przedmiotem sprzedaży jest dom drewniany z bali, oraz trzy budynki gospodarcze. znajdujące się na działce o łącznej powierzchni 57 arów. Działka składa się z dwóch osobnych działek o powierzchni (30 arów bez zabudowań, 27 arów z zabudowaniami).Granica działki biegnie przy potoku (istnieje możliwość zrobienia stawu na działce).Dojazd do działki z drogi asfaltowej. Z działki roztacza się przepiękny widok na góry. Okolica cicha i spokojna. Przystanek autobusowy 200m, sklep 400m, szkoła, gmina 300m, zakład opieki zdrowotnej, poczta, kanalizacja (w planie gminnym)
Atrakcyjna cena, serdecznie polecam. 696 649 788, 013 4696732, miroslawl@wsn.pl
![]()
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
Wójt Gminy Komańcza o g ł a s z a V przetarg ustny - nieograniczony na sprzedaż nieruchomości położonej w : KULASZNEM
Wójt Gminy Komańcza o g ł a s z a V przetarg ustny - nieograniczony na sprzedaż nieruchomości położonej w :
KULASZNEM : oznaczonej w ewidencji gruntów jako działka nr : 10/8 o pow. 0,74 ha
– zabudowana:
1/ 50-letnim budynkiem murowanym, ( byłej szkoły), piętrowym o pow.użyt. 321,64 m2,
2/ 47- letnim budynkiem murowanym ( portierni), parterowym o pow.użyt.27,93 m2,
3/ 47- letnim budynkiem murowanym (przedszkola), parterowym o pow.użyt.34,78 m2,
wyposażonymi w instalację elektryczną, wodociągowa, kanalizacyjną i CO (bez kotłowni), ujęta w Księdze Wieczystej Nr KS1S 00052943/1, przeznaczona w Studium
Uwarunkowań i Kierunków Zagospodarowania Przestrzennego Gminy Komańcza jako „VIII – Rejon koncentracji usług (lokalny)”. Brak Miejscowego Ogólnego Planu Przestrzennego Zagospodarowania Gminy Komańcza ponieważ stracił ważność 31.12.2002r.
C e n a wywoławcza w/w nieruchomości do przetargu wynosi 160 000,00 zł brutto.
W a d i u m w wysokości 16 000,00 zł należy wpłacić gotówką w kasie Urzędu Gminy Komańcza lub na konto Podkarpacki Bank Spółdzielczy w Sanoku nr 39 8642 0002 2001 0000 5669 0002 do dnia 19.05. 2009r.
P r z e t a r g odbędzie się 22 maja 2009r o godz. 12.00 w Urzędzie Gminy w Komańczy - pokoju nr 17.
Przed przetargiem należy okazać dowód wpłaty wadium. Wadium przepada w razie uchylenia się uczestnika, który wygrał przetarg od zawarcia umowy.
Bliższych informacji można zasięgnąć w Urzędzie Gminy w Komańczy, pokój nr 17 tel.(013) 4677018 lub na stronie internetowej www.komancza.pl
Wójt Gminy Komańcza zastrzega sobie prawo unieważnienia przetargu z ważnych przyczyn.
Witam,
kupie nieruchomość w Bieszczadach do 50 tys.zł. Z drewnianym domem do remontu, z poddaszem użytkowym, pow. min 50m2. Działka min. 1000m2, zalesiona lub w pobliżu lasu. W cichej okolicy z dala od zabudowań. W 'nieturystycznej' miejscowości:)
Proszę o oferty ze zdjęciami na maila - kalla81@o2.pl
Pozdrawiam forumowiczów!
sprzedam działkę ( 37 ar ) we wsi Dwernik (obok Piekiełka).Zresztą łatwo ja rozpoznać - mocno zarośnięta :). Przylega do drogi asfaltowej. Cena 185000 zł
Działka rolna o powierzchni 3,3 hektara położona w malowniczej miejscowości Wańkowa w powiecie leskim.
Dojazd do działki wprost z drogi asfaltowej. Działka znajduje się w pięknym
miejscu z widokiem na góry i las. W sąsiedztwie działki znajdują się domki jednorodzinne, las oraz inne działki.
Okolica cicha i spokojna. Atrakcyjna cena.
Kontakt:
Daniel Janczy 665 788 415, 013 4696732,
danielj@wsn.pl
Sprzedaż: 64 tys.
Serdecznie polecam, naprawdę Super Okazja !!!
Dzień dobry. Mam do sprzedanie działkę budowlaną o powierzchni 1000m2 położoną w samym centrum Cisnej. Działka posiada: droga dojazdowa, kanalizcję miejską oraz prąd. Proszę kontaktować się na numer 728144316
DZIAŁKA POD INWESTYCJĘ ok. 300 HEKTARÓW BIESZCZADY Przedmiotem sprzedaży jest działka pod inwestycję w Bieszczadach na trasie Lesko - Cisna. Dojazd do działki drogą asfaltową, ok. 30 procent działki to pastwiska (możliwość dopłat) Pozostała część działki to lasy. Oferta idealna pod kompleks SPA czy uzdrowisko przeprowadzone i udokumentowane złoża wód leczniczych. ATRAKCYJNA CENA 9700000 tyś Kontakt: Adam Marcinik 667 867 707; 13 469 67 32
Sprzedaż: 9 700 000 PLN
![]()
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki