Witam
Szukamy działki w wetlinie za max 170 tyś zł .
Poproszę o kontakty lub oferty na adres damianowy@gmail.com
Wielkie dzięki z góry
Pozdrawiam
Witam
Szukamy działki w wetlinie za max 170 tyś zł .
Poproszę o kontakty lub oferty na adres damianowy@gmail.com
Wielkie dzięki z góry
Pozdrawiam
Witam
Również szukam działki w Bieszczadach Wysokich może być Wola Michowa, Komańcza, Żubracze, Cisna, Wetlina, Smerek , Krzywe. Może być mała i rekreacyjna do 50 000 zł. Proszę o kontakt na adres dkf1@op.pl. Pozdrawiamy wszystkich Bieszczadników.
Hey!
Jestem zainteresowany kupnem dużej dzialki w Bieszczadach za rozsadna cene(...co raczej oznacza mniej ciekawa czesc:Wojtkowa,Ropienka itp...zapewne); bardzo zalezy zonie by przepływał jakis strumyk przez dzialke (chce mieć male jeziorko-oczko wodne z rybkami :)
pozdrawiam serdecznie wszystkich
Utworzyłem ten wątek z myślą o ułatwieniu ogłaszania się i poszukiwaniu takich ogłoszeń, a także, żeby uporządkować ogłoszenia o chęci sprzedaży.
Potencjalni kupcy - im więcej danych wpiszecie, tym większe prawdopodobieństwo, ze ktoś się Waszym ogłoszeniem zainteresuje. Wpisujcie nie tylko kwotę, jaką chcecie zainwestować, ale też okolicę, w której ma być nieruchomość, czy ma to być dom, pusta działka, ewentualnie jej tym i wielkość.
Witam Bieszczadników,
Poszukuję do kupienia działkę gdzieś daleko w Bieszczadach. Szukam terenu jak najbardziej odizolowanego i trudno dostępnego, najchętniej nad potokiem. Nie interesuje mnie dostęp do prądu czy telefonu. Preferuje gminę Lutowiska i rejon np. Hulskiego lub jeszcze bardziej dzikie miejsca.
Pozdrawiam Alicja
Jakiś czas temu p. Michałowski sprzedawał ziemię w Hulskiem. Problem tylko jest taki, że teren nie jest przeznaczony pod jakąkolwiek zabudowę. Czyli można kupić dla "mienia". Bez szans na najmniejszy domek
Długi
Tak,
Rozmawiałam z nim ale w Hulskim nie można nic pobudować nawet chatki 20m2 dlatego szukam dalej działki w dziczy i za rozsądną cenę, najlepiej ziemię rolną ok. 1 h
Spróbuj w Michniowcu, Skorodnem, Bystrem!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Że tak powiem strasznie rozczłonkowane było to likwidowane gospodarstwo rolne![]()
Marcin
bo tam trzymano kangury i w okresie godowym skakały między działkami...
A ja szukam czegoś z dostępem do jeziora Solińskiego, może być z domem.. i najlepiej nie od strony Soliny i Polańczyka...jakby coś ktoś...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)