http://www.gah.szczawne.pl/baza.php?mode=Szukuj
Przetargi na nieruchomości m.in. w gminach bieszczadzkich!
http://www.gah.szczawne.pl/baza.php?mode=Szukuj
Przetargi na nieruchomości m.in. w gminach bieszczadzkich!
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
najlepsze niestety już 3-4 lata temu poszły w świat....
a poza tym mam złe doświadczenia z GAH: 3 lata temu pojechaliśmy z kolegą na przetarg na działkę w Smolniku: na miejscu Pan nam powiedział że tej dzialki juz nie ma. Jak to nie ma, przecież przetarg jest dopiero jutro? NIE MA I KONIEC - Pan krótko uciął i już.....
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Ja długo szukałem aż w końcu zupełnym przypadkiem zapytałem sąsiada gospodarza. I miejsce jest40% poniżej ceny rynkowej
![]()
Zgadzam sie z Pastorem (swoja droga tez tak znalazlem swoja dzialke - przez GAH).
Z drugiej strony dzialki sa w ciaglej rotacji, i te "najlepsze" czesto pojawiaja sie na rynku nieruchomosci na nowo (po innej cenie oczywiscie).
Poza tym Bieszczady sa naprawde duze, i wciaz mozna tu znalezc wiele atrakcyjnych miejsc oferowanych do sprzedazy.
Mnie bardzo zniechecil widok dzialek w Smereku, takich "najlepszych", ktore wygladaly jak podwarszawskie osiedle domkow jednorodzinnych. Zaczalem wowczas szukac czegos w tradycyjnych wsiach bieszczadzkich, z ktorych moze nie widac polonin, ale za to atmosfera jest zupelnie inna.
Kazdy musi sam zdefiniowac swoje pojecie "najlepszej" dzialki i nie kierowac sie opiniami innych - chyba ze kupuje dzialke pod inwestycje, ale to juz inna sprawa.
pzdr
J
[QUOTE=pyton;38150]najlepsze niestety już 3-4 lata temu poszły w świat....
To naprawdę "najlepsze" poszło między ludzi już na początku lat 90-ychi szło nieco wcześniej już też... Metoda "zapytaj na miejscu" jest skuteczna nad wyraz, jak słyszę od znajomych... Często nawet nie wiemy, po jakich hektarach stąpamy, nawet nie podejrzewamy, że stanowią od dawna już czyjąś własność, dopóki nie odwiedzimy wydziału geodezji i kartografii w gminie...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)