Jeśli tak,to mamy "ojca sukcesu" :DZamieszczone przez długi
Jeśli tak,to mamy "ojca sukcesu" :DZamieszczone przez długi
A może to był Misio "Patelacha", który powędrował tam aż z Dwernika Kamienia ?
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Misio ! Patelacha ! z misiaczkami !![]()
![]()
Nie wierzę.
To ta baba, co wyżarła Tosi jabłka w sadzie.
(patrz wcześniejsze, bo już nie powtórzę).
Ale gdzie ten mąż, sprawca tych ciąż????![]()
Podejrzenie padło na bywalców na Otrycie![]()
Długi
Długi:
To ta, co lubi seks, jak koń owies ?To ta baba, co wyżarła Tosi jabłka w sadzie.
Podobno zostało jej trochę owsa po omłotach.
Widać trafiła na Ałganowa.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
a może to był atak mega stonki??
Dla ustalenia ojcostwa owych misiaczków wnoszę formalnie o powołanie "forumowej" komisjii śledczej.
Jednocześnie oznajmiam, iż sugestie wskazujące na "druha jastrzębiowatych" są tu całkowicie bezpodstawne.
Natomiast trzeba być ślepym, aby nie zauważyć, iż jedna osoba z naszego forum z podejrzanym upodobaniem używa wizerunku (zdjęcia) niedźwiedzia zamieszczonego przy swoim pseudonimie. Sprawdzenie tego tropu leży jednak już w gestii sejmowej, tfu, przepraszam za przejęzyczenie, "forumowej" komisji śledczej.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
Osoby, które kiedykolwiek, gdziekolwiek widziały jakiegokolwiek misia (no może z wyłączeniem własnego brzuszka) powinny zostać z definicji niedopuszczone do prac komisji celem wykluczenia matactw wczelakiej maści.Zamieszczone przez Stały Bywalec
Ebik.
Ostatnio edytowane przez ebik ; 09-09-2006 o 22:01
jest koniec sierpnia godz 21.30.juz ciemno.idziemy w trójke, ja i ewela i jaga z jaworca do cisnej przez falowa.
jeszcze 1/2 godz do drogi asfalttowej.
w krzakach obok nas nagle wielki halas, lamanie galezi. my ucieklismy w gore pare metrow i stoimy w kupie- bo tak chyba lepiej,.
"Ursus arctos jest autentycznym władcą wschodniokarpackiej puszczy. Długośc jego ciała wynosi 170-250 cm, waga 150 do 400kg.(Czy którys z Panów moze sie pochwalić takimi gabarytami: - Zosia Samosia"
Rysopis (wzrost, waga), miejsce zdarzenia i towarzyszące mu odgłosy .... pasuje na Rysia D.![]()
Długi
Michał:
Ty nie odwracaj uwagi naszej społeczności od zasadniczego problemu.Jeżeli mało Ci jeszcze tub idiotyzmów w polskich mediach, to proponuję Ci wyprawę do Kijowa.
A poza tym fora polityczne namnożyły się ostatnio w necie.
P.s.
Muszę pogadać z tą niedźwiedzicą otrycką - może jakoś Ci pomoże?
Bedziesz Ty jeszcze bulił alimenty na te dwa niedźwiadki, oj będziesz ! Już teraz zacznij miód zbierać. Na wiosnę będą miały apetyt.
DO LESZCZA:
Leszczu, Ty jesteś miejscowy. Prawda, że te dwa małe misie są bardzo podobne do avatara (wcielenia) Michała ?
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Jastrząb z Otrytu
O zesz Ty... !!!Zamieszczone przez Stały Bywalec
Poczekaj no aż dojdę do siebie. Oj opowiem kto napuszczał tę nieszczęsną niedzwiedzicę na biednych (durnowatych?) myśliwych.
Jak otrzymam fotkę to te niby moje/Twoje dzieciątka upublicznię!
Zobaczymy kogo bardziej przypominają.
pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)