Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Ścieżka zboczeńców, pętle czasowe i różne rzeczy na górze O.

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2004

Domyślnie

Oj tak pamietam Andy pamietam. W sumie sie udalo. Fakt ta implozja moze nas zaskoczyc. Dlatego trzeba bedzie w sobote jakos sobie dac rade z nia. Czy myslisz, ze znajdzie sie jakies piwko u Ciebie??

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Julianow

Domyślnie

No k...., dla spragnionych zawsze, a dla chroniacych sie przed implozja przede wszystkim... To strasznie niebezpieczna cholera, wiec trzeba uwazac. Moze i co insze sie znajdzie, jakby co.
    andy
    Dla wszystkich starczy miejsca (jesli tylko zechca...)

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2004

Domyślnie

No to mi ulzylo. Szczegolnie, ze przez te kilka dni nie bede mogl zapobiegac tej straszliwej grozbie wiec w sobote bede musial na zapas zadzialac w tej kwestii

dongore
    Guest

Domyślnie Sciezka zboczeńców

Tak Macio był taki czas jak jeszcze byłes w kołysce , parkowalo się pod chalupą Dąbrowskich . Podchodziliśmy zabierając ze soba mleko . Ach co to były za czasy .

lucyna
    Guest

Domyślnie

Jedno muszę stwierdzić. Potraficie zachęcić do wędrówki po Otrycie. Jeszcze kilka tego rodzaju postów o petli czasowej to będę tylko marzyc o jednym. Wędrówkach po Otrycie.

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Julianow

Domyślnie

Lucyna - to nie ma co marzyc, tylko trzeba przyjechac i polazic. A czas na to akurat najwlasciwszy - wrzesien na Otrycie to prawdziwa bajka!!!
    Do zobaczenia,
    A.
    Dla wszystkich starczy miejsca (jesli tylko zechca...)

Domyślnie

A jednak! Piotr zną tą drogę. Czyli pamiętałem dobrze, że coś takiego istnieje. Wójek Freud miałby wiele ciekawego do powiedzenia, o tym, że nagle wymyśliłem sobie jakąś "ścieżkę zboczeńców" i chcę, żeby mi ją ktoś pokazał.
    ...tym niemniej fajnie było by się nią przejść:D

A Ty Lucynko poprstu przyjeżdżaj, bo jak zauważył słusznie Andy- Otryt we wrześniu wyjątkowym doświadczeniem się jawi. Pętle czasowe i tunele przestrzenne czekają.
    ....i widoki nie w kij dmuchał:D

Macio

lucyna
    Guest

Domyślnie

Wiem, ale czas. Mam nadzieję, że uda mi się wyskrobać chociaż jeden dzień. W tym roku byłam tam dwa razy na szkoleniu. Wspaniałe, dzikie tereny. Zobacze je napewno ale w zimowej szacie. Pa

Bukowyna
    Guest

Domyślnie

Oj byłam tam raz ale co to było za przeżycie... Skała Dobosza, burza, zjezdzanie na pupie, przechodzenie przez San w butach... Niesamowite ale włąsnie takie coś kocham i napewno tam wróce... Jeszcze jak piszecie o tunelach czasowych. Może we wrzesnie tam nie zawitam ale w listopadzie na pewno :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004
    Rodem z
    Warszawka

Domyślnie Pupa

Skoro wspomniałaś tę uroczą część ciała - w listopadzie powinny juz być gotowe prycze, na nich materace (te już są), czyli wygoda dla wspomnianej. Poza tym to dobry czas: w zeszłym roku, właśnie w listopadzie mieliśmy w ciągu kilku dni 4 pory roku. Jednego dnia kąpałem się w misce na balkonie przy +27 w słońcu, drugiego była typowa piękna jesień bieszczadzka, potem wiosna, a nekst dej rano - biało od śniegu.
    Pozdrawiam
    Julo (majster)
    Klub Otrycki

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)