Cytat Zamieszczone przez wasyl
rozmowa z siostrą Elizą Malczyk, nazaretanką z klasztoru w Komańczy w Bieszczadach.
No, cóż - powiem szczerze, że przeczytałem z zainteresowaniem, miło "uslyszec" co tam u s.Elizy słychać i że ma się dobrze, dawno jej nie widzialem, odkąd przestala opuszczać klasztor (z powodów róznych). Przez krótki czas s. Eliza uczyla mnie religii, gralismy tez jakieś "jasełka" w salce obok kościoła (nie pamietam za cholere kogo grałem, pewnie diabła jakiegoś), a parę lat z rzędu przez wakacje i ferie (a czasem dłużej) byłem ministrantem w Komańczy (zanim przepoczwarzylem się w Lucyfera), stąd siostre (i z wielu róznych innych okazji) znam/pamiętam dobrze. Ksiązki nie czytałem,ale jak napisał ją ten co myslę, że ją napisał, to może byc niezły ubaw. Życzę siostrze 200 lat.
Cytat Zamieszczone przez wasyl
www.bieszczady24.pl - nowy serwis o Bieszczadach!
"Wyklęty" na tym forum
Źle zacząłeś (zaczęliście) swoją (waszą) karierę na tym forum i nadal nie wyciagasz wniosków. Trzeba było powiedziec "czesc", przedstawić się, zapytać - zamiast podsuwać newsy tylko po to, aby parę osób więcej weszło na waszą stronę - naprawdę są na to inne sposoby - jest jeszcze w internecie pelno miejsca na dziesiątki stron o Bieszczadach, które wkrótce powstaną i bardzo dobrze zresztą. Rozumiałbym to gdyby nie było tego sklonowanego forum, a tak to nijak nie rozumiem. Tzn. na razie rozumiem jedno: bez względu na to czy nazywasz się Święch, Iksiński czy Igregowski -w pierwszym rzędzie jesteś gówniarzem, ponieważ do gówniarskich metod sie uciekasz, nie tylko zresztą tu. Ponieważ nie wszyscy forumowicze wiedzą o co naprawdę biega, więc być moze dostanie mi się za to - ale jakos przeżyję z tą świadomością. Kończę, bo jak jesteś w miarę bystry, to i tak dobrze wiesz o co mi chodzi i wyciągniesz wnioski, a jak jesteś palantem to szkoda słów, bo to nic nie da. Amen.