Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec
3. Piotr użył raczej mocnego słowa, ale ponieważ znam Go już dość długo (głównie wirtualnie, ale przez internet też można dobrze poznać czyjąś osobowość), to ... wierzę, że jest tak, jak napisał.
Cieszę się, że podchodzisz do sprawy w ten sposób.
W uzupełnioniu dodam, że i tak robię swoim niezbyt grzecznym wystapieniem wasylowi przysługę, gdyż wychodzi on najwidoczniej z założenia: "niewazne jak o nas mówią, wazne że w ogóle mówią". Można i tak. Chcialbym równiez zwróci uwagę na fakt - o czym wczesniej zapomniałem dodać - że od dawna pisuje na naszym forum Marcin, ktory od jakiegoś czasu również ma w sygnaturce link do w/w strony (wczesniej o ile dobrze pamietam niż wasyl) i dziwnym trafem NIKT mu nic z tego powodu nie powiedział, nawet nie zasugerował. Ponieważ człowiek pisze merytorycznie, ma wiedzę i stara się być obiektywny. Natomiast wasyl wchodzi tu i krytykuje to forum,wtrącając ostatnio uwagi typu "prywatne forum Admina", które mają za zadanie wyłacznie zdyskredytowanie tego forum na korzysć piszącego (i tych za nim stoją), co zaczęło się od postu o cerkwi w Kulasznym,w którym zresztą nic o tej cerkwi nie ma (jak sie tak wczytać) - a cały tekst jest skopiowany z innej strony, zatem podane źródło notabene tez jest o d.. rozbić. - a my może mamy pasć na kolana z wdzięczności? Wszystko mogę tu tolerować, ale nie takie bezczelne, podstępne działania z premedytacją, obliczone co do słowa. Nie zamierzam z nikim prowadzić wojny, gdyż są ciekawsze tematy na forum - mam nadzieję, że sprawa skończy się tak szybko jak się zaczęła, ze skutkiem pozytywnym dla wszystkich.