Cieszę się, że podchodzisz do sprawy w ten sposób.Zamieszczone przez Stały Bywalec
W uzupełnioniu dodam, że i tak robię swoim niezbyt grzecznym wystapieniem wasylowi przysługę, gdyż wychodzi on najwidoczniej z założenia: "niewazne jak o nas mówią, wazne że w ogóle mówią". Można i tak. Chcialbym równiez zwróci uwagę na fakt - o czym wczesniej zapomniałem dodać - że od dawna pisuje na naszym forum Marcin, ktory od jakiegoś czasu również ma w sygnaturce link do w/w strony (wczesniej o ile dobrze pamietam niż wasyl) i dziwnym trafem NIKT mu nic z tego powodu nie powiedział, nawet nie zasugerował. Ponieważ człowiek pisze merytorycznie, ma wiedzę i stara się być obiektywny. Natomiast wasyl wchodzi tu i krytykuje to forum,wtrącając ostatnio uwagi typu "prywatne forum Admina", które mają za zadanie wyłacznie zdyskredytowanie tego forum na korzysć piszącego (i tych za nim stoją), co zaczęło się od postu o cerkwi w Kulasznym,w którym zresztą nic o tej cerkwi nie ma (jak sie tak wczytać) - a cały tekst jest skopiowany z innej strony, zatem podane źródło notabene tez jest o d.. rozbić. - a my może mamy pasć na kolana z wdzięczności? Wszystko mogę tu tolerować, ale nie takie bezczelne, podstępne działania z premedytacją, obliczone co do słowa. Nie zamierzam z nikim prowadzić wojny, gdyż są ciekawsze tematy na forum - mam nadzieję, że sprawa skończy się tak szybko jak się zaczęła, ze skutkiem pozytywnym dla wszystkich.

Odpowiedz z cytatem