Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Kolarzówką w Bieszczady

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar bogo9
    Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Roztocze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WALDI
    Rower to co kocham najbardziej. Bieszczady piękne i cudowne
    Kurcze Waldi podoba mi się twój tok myslenia :D . Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości :D A może to ty jestes tym hojrakiem (samo 'h"?) kóry wyprzedził nasz samochód na serpentynkach? vide wcześniejszy post

Bieszczadnik Awatar WALDI
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    z pięknej krainy

Domyślnie Wiele dróg przejechałem

bogo9 - niejeden samochód mijałem na drodze.Niejeden pozostawiłem za sobą.Może i wasz oglądał moje tylne koło.
    250 razy Duża Pętla Bieszczadzka. Trasa- SANOK-Ustrzyki.D.- Czarna-Ustrzyki.G-
    Wetlina-Cisna-Lesko-SANOK -180km.. Jadąc przez Kuźminę 200km.
    Bieszczady to moje życie tu spędziłem dzieciństwo i tu zostanę na starość To by było na tyle.
    powodzenia

Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Roztocze

Domyślnie

No kurde przesadziłem chyba z tym hojrakiem :D Jak przeczytałem twój post to taki maluczki się poczułem... Szanuje Cie Pozdrawiam. Jak będę miał jakieś pytania to wklepuje tutaj.

Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    z pięknej krainy

Domyślnie Wiatr we włosach

Planujesz wyprawę w Bieszczady.Podam Ci tak orientacyjnie co Cię czeka na trasie,którą sobie wymarzyłeś.Tak to prawda to jest to co najlepsze mają Bieszczady dla zaoferowania kolarzom.Połączenie dużej i małej pętli.Jest jeszcze kilka ciekawych tras i sporych gór.

..."Marzy nam sie taka pętla: Polaczyk - Hoczew - Cisna - Ustrzyki Grn - Czarna - Polaczyk. To by było super, wszystko co najlepsze w Bieszczadach "...

Polańczyk - 1km, 3x500m - Hoczew
    Hoczew - 1km, 4km - Cisna
    Cisna - 2,5km,6km,3km - Ustrzyki Górne
    Ustrzyki G -3km - Czarna
    Czarna - 4km,1km,3km,3km,4km - Polańczyk

Łączny dystans około 147km,a podjazdów ponad 36km o różnym stopniu trudności.
    Każdy ocenia to wg. siebie. Dla mnie najtrudniejszy jest ostatni kilometr na trasie Ustrzyki Górne Czarna za Lutowiskami.
    Nigdzie wicej nie znajdziesz takiego luzu na drogach jak tutaj zapamiętaj to sobie.
    powodzenia

Na forum od
    10.2004
    Rodem z
    Roztocze

Domyślnie

Dzięki Waldi za rady, wiesz ta trasa to dla mnie na razie taka abstrakcja,czekam na ten moment kiedy będę mógł jechac po tych drogach rowerem. Najbardziej w pamięci utkwiła mi przełęcz nad Berehami, te serpenyny są po prostu świetne aż szkoda po nich jeździć samochodem :D Nie mam jednak żadnych fotek z tego miejsca. Może masz cos ciekawego

Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    z pięknej krainy

Domyślnie Sezon zakończony

W tym roku 18000km co daje łącznie 147480km .Bieszczady.,jestem z wami jak ze swoją rodzinką.
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    z pięknej krainy

Domyślnie ? ? ?

Jaro - przed paroma miesiącami wpadłem na pewne forum. Chciałem się zapytać czy to Ty pisałeś tam ,czy to tylko zbiżność "nic"
    powodzenia

http://www.forum.bikepl.com/viewtopic.php?t=9355

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie Re: ? ? ?

Cytat Zamieszczone przez WALDI
    Jaro - przed paroma miesiącami wpadłem na pewne forum. Chciałem się zapytać czy to Ty pisałeś tam ,czy to tylko zbiżność "nic"
    tak to ja pisalem, az takiej zbieznosci nie moze byc :)
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    z pięknej krainy

Domyślnie

Przeleciałem dzisiaj po Dużej Pętli Bieszczadzkiej.Mimo chłodu i wiatru w twarz 180 udało mi się pokonać. Bieszczady jeszcze pod śniegiem.Wyższe partie gór pod puchową pierzynką.Ruch na drodze znikomy gdzie niegdzie przeleci jakiś osobowy z wytrwałymi turystami. Na przełęczy Wyżniańskiej i Wyżnej stało po kilka samochodów,oczywiście na drodze bo parkingi zasypane śniegiem. Zastanawiałem się gdzie poszli właściciele tych bryczek.Wspinaczka,a może gdzieś na biegówkach po okolicy biegali. Czarna,Lutowiska,Wetlina i Cisna uśpione.Takie Bieszczady,puste są jeszcze piękniejsze. No ale nie każdemu dane jest je oglądać :P

P.S W Ustrzykach Górnych ani jednego turysty ,przy sklepikach siedzieli tubylcy z minami smutnymi,ale to pewnie z powodu braku turystów. Zjeżdzajcie tu jak najszybciej
    powodzenia

Admin BTC
    Guest

Domyślnie Ciekawostka wiosenna z Bieszczadów

Witam,

Tego gada spotkałem dzisiaj podczas krótkiej przejażdzki rowerowej.
    Wygrzewał się na asfalcie w Krościenku, nie zwracając uwagi na przejezdżające nad nim liczne samochody.

-----
    Pozdrawiam
    Admin BTC
    http://www.btc.bieszczady.pl
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)