jestem za czterema w ciagu czterech pór roku. a najbardziej za jesienia. Poczatek lub połowa wrzesnia. Już będzie kolorowo, może nawet jelenie zaczna juz ryczeć.
jestem za czterema w ciagu czterech pór roku. a najbardziej za jesienia. Poczatek lub połowa wrzesnia. Już będzie kolorowo, może nawet jelenie zaczna juz ryczeć.
Hej!
Swietne forum! :)
Czy mozna sie zapisac na wspolne chodzenie?
my sie jeszcze nie znamy, ale ja koniecznie musze pojsc pozna wiosna w bieszczady, tesknie potwornie za gorami, za lasami.. We wrzesniu z planowanego pieczolowicie wedrowania nic mi nie wyszlo bo wyslali na staz - niby fajnie, ale do tej pory jestem troche daleko.
Moze moglabym gdzies z Wami przy okazji?
Prosze, prooooosze!
ewazwawy :)
Jesienią - tez można przeca.... :D
A jak dotad to jesienią jakiś "masowy" dyżur w okolicy drugiej połowy wrzesnia sie przy pierogach udawał.... :D
a może tak jesienne pieczenie ziemniaka ..... będę monotematyczna.........stawiam na Wetline![]()
![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Taaaaa..... Wetlina moze być jesienią.... Ale też latem. I wiosną w sumie też może... I zimą.
![]()
![]()
![]()
mi wetlin bardzo pasuje. mysleze polowa wrzesnia jest jak najbardziej odpowiednia
Dobra ja zajmę się zapleczem ziemniaczanym...... i czosnkowym ....Jakby nie było najleszę są ziemniaki jesiennią w Wetlinie z masłem czosnkowym ...
reszta należy do Was ...
kobita
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
pierwsza polowa wrzesnia jest dla mnie najbardziej optymalna
ludzie, na razie rozmawiamy o terminie majowym lub czerwcowym, glosowac mozna tu:Zamieszczone przez awanski
termin http://forum.bieszczady.info.pl/bieszczady1806.html
i lokalizacja http://forum.bieszczady.info.pl/bieszczady1805.html
O terminie wrzesniowym mozna pogadac pozniej :)
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki