No to ja zapraszam Ciebie na piwny KIMB do Jabłonek - masz gwarantowane morze piwa.Zamieszczone przez Stały Bywalec
Termin raczej jesienny.
Pozdrawiam
No to ja zapraszam Ciebie na piwny KIMB do Jabłonek - masz gwarantowane morze piwa.Zamieszczone przez Stały Bywalec
Termin raczej jesienny.
Pozdrawiam
A ja - przyjmuję to zaproszenie.
Do tematu powrócimy latem, tu - na forum. Może skrzykniemy jakieś większe towarzystwo.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
![]()
![]()
czy bagażnik piwa to mało czy dużo ? znczy się 550 litrów mniej wiecej.... :D
Dlaczego SB napisales podejmiecie a nie: PODEJMIEMY? Czybys juz wiedzial ze nie przyjedziesz? :/Zamieszczone przez Stały Bywalec
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Na ostatnim KIMBie byly 43 osoby. W tym roku bedzie wiecej a nawet duzo wiecej osob (bo na to sie zapowiada). Zakladamy minimum 50 osob, obrady 4-dniowe czyli na dzien na lebka wychodzi 2,75 litra zlotego napoju. Sama sobie odpowiedz :) A to przy minimalnych zalozeniach :DZamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Niezwykła to rzecz - taaaaaka komitywa??? z powodu awarii prądu w W-wie???![]()
Stały Bywalcze, Michale - nie poznaję, cóż to znowu![]()
zadziwionia pozdrawiam
Aleksandra
to tylko na jeden dzień miało być...:) a poza tym, czy tylko ja przywiozę ?![]()
bagażnik nie cysterna.... nie nalejesz po pełnej objętości...... w opakowaniach jednostkowych pewnie mniej wyjdzie... choć z drugiej strony 500 litrów to ponad 500kg - też uwzględnic trzeba...Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
ale przecież:
- z pewnością nie tylko TyZamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
![]()
![]()
![]()
Jakieś fatum na mnie ciąży, zawsze mi coś na wiosnę wypada.Zamieszczone przez Jaro
Padła tu (wstępnie) data 11.06.2005 r. Gdyby się utrzymała, to ... na pewno nie przyjadę. Dokładnie tego dnia bowiem moja córka skończy 18 lat, a przecież nie możemy jej samej zostawić, gdyż nie poznalibyśmy mieszkania po powrocie.
A samego na KIMB to mnie chyba małżonka nie puści, oj nie puści ...
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Oj, nie dobrze. Martynka bedzie niezadowolona.Zamieszczone przez Stały Bywalec
Pozdrawiam
Jaro
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki