Ja jestem jak najbardziej za!!!!! i termin i miejsce:))))
Ja jestem jak najbardziej za!!!!! i termin i miejsce:))))
www.zak.lodz.pl poniedziałek po 22:00 audycja "Za Szybą"
Potwierdzam, miejsce super, wszystko na miejscu, jedzenie i picie wyśmienite. Jest gdzie posiedzieć, jest gdzie potańczyć i jest gdzie pofiglować. Jestem za.
Pozdrawiam
Hero
Z chęcią pojadę do Dołżycy, Ustrzyk Górnych, Sękowca, czy gdzie mnie nogi poniosą.... ważne, żeby się spotkać ...nieprawdaż:)?
Jest tylko jedno ale....... miejsce super bo sam wam je pokazałem :), to ale to termin w maju i w czerwcu jest tam pełno turystów i nie tylkoco grozi "rozmyciem"obrad.Nie podejrzewam aby p.Leszek chciał zamknąć zajazd tylko dla nas, no ale zawsze można to załatwić z Jacusiem tyle że moja wątroba tego nie przetrzyma
![]()
I jeszce jedno -myślę że Kimb w sezonie(od maja do września) w U.G jest złym pomysłem,a jak się jednk zdecydujecie na U.G to zobaczecie dlaczego.Ja tam jestem kilkanaście razy w roku więc mam jako taką orientację.Jeżeli chodzi o gospodarzy to nie ma lepszych :D i Kimb tam to rewelacja, ale nie w tym czasie
Maly apel do wszystkich tak ochoczo glosujacych za UG. Ludzie pomyslcie!
Pomysl tak w ogole jest świetny, ale jak widac powyżej, nawet sam pomyslodawca się z niego wycofal. Impreza odbędzie sie raczej w maju, to już sezon - UG są bardzo popularne. Polowa ludzi która napatoczy się do knajpy będzie zupelnie przypadkowa.
Do tej pory KIMBY mialy wręcz rodzinny charakter, ktoś stawial piwo (kolejni admini), robilo sie zrzutkę na kielbase i chleb. Jak to zrobić, jeśli zwali się nam na glowe 40 dodatkowych, obcych ludzi zwabionych "darmową" wyżerką? Czlowiek bedize chcial poznać rozmówców z forum, a tu np. 5 kolejnych zagadnietych osób na haslo "forum" wybaluszy galy.
Impreza straci swój charakter...
я пиду в далекие горы на широкие полонины
W całej rozciagłości zgadzam się z Szaszką-miałem "szczęście" być 2 dni w "sezonie" w UG - makabra - niczym na deptaku w Zakopanem. KIMB musi zachowac swój nastrój a to nie bedzie możliwe w UG. Jak był czas imiennego wykazywania swoich preferencji optowałem za Dołżycą, zeby było urozmaicenie, ale jesli wybór byłby pomiędzy UG a Sękowcem-wybieram Sękowiec. Zostawmy UG innym bieszczadnikom
Belze_bob
Małe sprostowanie -to nie ja proponowałem Ustrzyki Górne:)
Z tego co wiem to manio proponował Dołżyce.A zgadzam sie z szaszką i bobem,że bedziemy sie czuć jak na molu w Sopocie w szczycie sezonu jeśli wybierzemy UG. Duch
Moje są góry, górki i góreczki:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)