Cytat Zamieszczone przez Michał
no i co ch... wielki i dwa bombelki.
Cóż, tak sie składa że rozmawialismy ostatnio o innym podziale tematów na forum i zobaczymy co z tego wyjdzie, Darek pewnie sie wypowie jako głos decydujący. Jestem zwolennikiem innego podziału, ale niekoniecznie w ta stronę - imho trzeba wykazać minimum zaangazowania, pokazać, że ma to sens. Obecnie IMO nie ma.
Zadałem Ci Michale proste pytanie: z kim będziesz tam dyskutował? Nie doczekałem sie na odpowiedź, trudno. Podzielić to na wątki o ekologii, samochodach, wierszykach, d.. Maryni jest łatwo - forum bedzie miało 3 metry długości. Tylko po co? A może jednak jest po co - to pokaż, że tak jest. Mam świętą zasadę: jak sie mówi A, trzeba powiedzieć B. Niestety tutaj sie to nie uda i dobrze wiesz czemu. Forum o ekologii, na którym ktoś zarzuci wątek i wątek zdechnie, jak pełno innych ciekawych wątków na tym forum - z przyczyn oczywistych, zreszta sam wielokrotnie to sugerowałeś. Kto kompetentny wypowie się na jakimś tam forum w internecie? Miejscowi lesnicy? LOL. BdPN? LOL. Urząd Gminy? LOL. WIOS Rzeszów? LOL, Forumowicze którzy na tym się znają? 2*LOL, miejscowi którzy przyjmują turystów? LOL (i bardzo słusznie - bo to tzw. tutaj "stonka" zostawia kase za noclegi, chodzi do restauracji, kupuje w sklepach, tankuje na stacjach benzynowych, itp - "prawdziwy bieszczadnik" [co za określenie - ohyda] który nocuje po kolibach, schroniskach i wszystko nosi ze sobą - to komu tam jest do szczęścia potrzebny?)itp, itd.
Rzuć wątek, jeden, drugi na forum ogólnym - zobaczymy czy jest zainteresowanie, ale weź udział w dyskusji - rzucić hasło i w nogi kazdy potrafi. Można w ten sposób bardzo prosto wysondować czy ma to sens czy nie. Jesli sie okaże, że ma - to super. Na pewno wtedy nie pozostanie to bez dalszego ciągu. Nie ukrywam, że oczekuje odpowiedzi na chociaz część pytań.