CzarcieIgrasz ze Zbokiem!!
A poza tym, jakie zaspy? :P Za oknem wiosna niemal :D
I śpiewanko po wiśnióweczce jakby bardziej wdzięczne...:D
Pozdrawiam specjalnie Czarta Małopolskiego :D
CzarcieIgrasz ze Zbokiem!!
A poza tym, jakie zaspy? :P Za oknem wiosna niemal :D
I śpiewanko po wiśnióweczce jakby bardziej wdzięczne...:D
Pozdrawiam specjalnie Czarta Małopolskiego :D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Heheh.. To Ty niewiesz, że specjalnie dla was zamówiła zime stulecia na koniec stycznia![]()
Bedziecie jęczeć, kwiczeć i przedzierac sie przez lodową Kraine :)
P.s.. to tak w ramach zachęty dla tych, co jeszcze sie wachaja czy wybrać sie na HK
Piekielnie ciepło pozdrawiam Ewa
Ja przypominam..że pora popracować nad kondycją ( jesli już tego nie robicie)..Zamówiona była zima na wyprawe na HK..więc zime dostaniecie:)
Będzie pieknie, biało, mrozno..to bedzie nie powtarzalna wyprawa..tak więc załatwiać urlopy, pakować plecaki..i ..już nie dlugo:D
pozdrawiam Ewa
Jako pierwszy, któremu udało się wrócić po wielu perypetiach z wyprawy na HK, mogę stwierdzic, że Ci co się deklarowali, a nie przybyli, stracili tak wiele, że zadne słowa tego nie opiszą. Było rewelacyjnie.
Pozdrawiam
Hero
![]()
![]()
Dotarłam druga ...... potwierdxam nie opiszą...... było cudnie, fantastycznie i takie tam
Dziękuję wszystkim za bycie ....
kobita (umordowana i szczęśliwa)
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
ja trzecia .. i wcale nie czuje sie szczesliwa.. bo chciala bym tak dłuzej wędrowac po zimowych Krainach..ehh...
Dziekuje wszystkim co przybyli.. było rewelacyjnie:D
Cmoki dla was
Ewa
moje szcześćie nie wypływa z faktu powrotu, tylko z faktu, iż tam byłam .....Zamieszczone przez Ewa_natta
Hej :)
Ewa jako naczelny Czart Małopolski ma niezłe możliwości w zasypywaniu gór śniegiem. Wyżej już pokazano conieco, wiec i ja dorzucę tu mały obrazeczek...
Beskid zimowy - pusty nawet w weekend, cichy i tak niezwykły. Chwilami czułem się jak w Bieszczadach, a ogólnie czułem się wybornie dzięki pozostałym czyli Ewie, K_B i Hero. Dziękuję Wam za przybycie :)
eksportową śliwowicję
A oto okolice schroniska...
eksportową śliwowicję
Nie to, że jestem monotematyczna...... :P a ja znów dopadłam sopla....
Coprawda, nie powinnam tu startować z moimi próbami fotograficznymi, przy mistrzuniach, ale...cóż... usunąć mnie nie mogą![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki