[quote="Doczu"]
Cytat Zamieszczone przez Viki
...Nie umieszczę tylko zdjęć bacówek. Bo nie.
Zaglądają tutaj ludzie "świadomi turystycznie", a przynajmniej większość tak się deklaruje i wiedza na temat lokalizacji bacówek mogłaby bacówkom, kolibom wyjśc na korzyść, bo skoro taki "świadomy" turysta bedzie chciał być gościem takiej bacówki/koliby, to i sprzatnie po sobie (i nie tylko), może coś zrobi/naprawi itp. No ale to jest moje, dośc subiektywne zdanie i może jestem w błedzie, a Ci którzy deklarują się, że oni to nawet peta nie rzuca pod nogi, w rzeczywistości okazują się zgoła inni.
Pozdrawiam.
Cześć!
Może masz trochę racji ale.. Dzisiaj mój syn obchodzi 22 urodziny. Piszę to po to tylko żebyś wiedział, że kilka wiosen już przeżyłem. Znam te miejsca od dawna i widzę jak postępuje ich degradacja. Nie mówię, że robią to wszyscy ale nie wiem kto i dlatego nikomu nie będę tego ułatwiał. Tylko raz zdażyło mi się zobaczyć jedną kolibę w lepszym stanie niż widziałem ja poprzednio. Poczytaj sobie posty http://forum.bieszczady.info.pl/bies...-0-asc-24.html. Może lepiej mnie zrozumiesz.
Popatrz na to z innej strony. Czy nie większą przyjemnością jest, kiedy idziesz sobie ścieżką, drogą albo łąką i przed Twoimi oczami wyrośnie koliba, bacówka lub inny schron? Może wolisz mieć podane wszystko na talerzu? Bieszczad można poznawać przez całe życie i do końca go nie poznasz.

Pozdrawiam Cię Doczu