Na podmiejski jeździ tylko PolskiBus (i autobusy podmiejskie, stąd nazwa "dworca").
O tak. Google podaje, że to 10min piechotką i pewnie bardzo się nie myli.
Dzień dobry.
Na podmiejski jeździ tylko PolskiBus (i autobusy podmiejskie, stąd nazwa "dworca").
O tak. Google podaje, że to 10min piechotką i pewnie bardzo się nie myli.
Dzień dobry.
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 07-05-2014 o 21:49 Powód: Literówka
Czterech panów B.
Ok, dzięki za odp. Naprawdę tylko PolskiBus ? To by mi bardzo pasowało, ale np. wyszukiwarka połączeń na stronce Arrivy pokazuje mi busy do Sanoka z "Rzeszów dworzec lokalny". To nie to samo ?
Znalazłem teraz na ich stronce są mapki i info, że jeżdżą z podmiejskiego, za Galerią Rzeszów, przy Wiadukcie Śląskim.
Potwierdzam, jechałem ostatnio Arrivą i dworzec mają pod wiaduktem za galerią.
Droga z Zagórza do Komańczy oddana do użytku.
3 listopada br. oficjalnie otwarto rozbudowany, prawie 29-kilometrowy odcinek drogi wojewódzkiej nr 892. W Zagórzu łączy się ona z drogą krajową z Sanoka do Krościenka, w Komańczy – z drogą wojewódzką Tylawa – Ustrzyki Górne.
Więcej w serwisie Budimeksu.
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 03-11-2014 o 17:53 Powód: literówka
Czołem,
Możecie poradzić jak jechać samochodem Wawa => Komańcza ?
Szybkimi trasami przez Kraków czy powolutku ?
A jak powolutku, to przez Mielec / Dębicę / Krosno czy inaczej ...
Najprościej wygląda wersja przez
Radom - Rzeszów- Sanok (Dąbrówka) - Bukowsko
W zeszłym tygodniu podróżowałem Warszawa - Kraków i trasa na pewno nie była szybka :) Ja jeżdżę najczęściej: Radom - Ostrowiec - Sanok - Komańcza. Na tym ostatnim odcinku roboty się już skończyły, na dodatek podobno (sam jeszcze nie jechałem) można już ominąć obwodnicą Rzeszów, więc w 6-8 godzin powinieneś się wyrobić.
Przenoszę do odpowiedniego wątku.
Edit: Sanok - Komańcza, jak napisał Heniu, najkrótszą drogą przez Bukowsko.
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 18-09-2015 o 14:34
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki