tak sobie myślę.... / co może wydawać się dziwne i niespotykane / ... taka ranga "nadszyszkownik kilkujadek"..... to by było coś..........
tak sobie myślę.... / co może wydawać się dziwne i niespotykane / ... taka ranga "nadszyszkownik kilkujadek"..... to by było coś..........
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
A na jakiej pozycji plasują się POWSIMORDY???
WUKA
www.wukowiersze.pl
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Buba! Aby uzyskać taki zaszczytny tytuł musisz pokochać bieszczadzką wojsiłkę.
Długi
Ktoś tu się zgryźliwie wypowiadał na temat forów dla nastolatków, a tu widzę iście dziecinna zabawa z wymyślaniem nowych rang Więc może jakaś mała ankieta na ten temat?
Małe wojsiłki wolą małe, a duże, a duże są śliczne inaczej
Długi
no co wy .... kto by wojsiłki nie lubił...... taka ona wydłużona i i i no..... wojsiłka jak wojsiłka.... ale buba jakby Cię taki topczyk dopadł......... no to już mu współczuję ...
buziak nadszyszki zbiorowo
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki