Pytanie to kieruje do ludzi odwiedzających Lutowiska chcąc zobaczyć jak to wygląda z ich strony. Proszę o opinie...
Pytanie to kieruje do ludzi odwiedzających Lutowiska chcąc zobaczyć jak to wygląda z ich strony. Proszę o opinie...
A dla kogo ten wywiad?Zamieszczone przez rooling
Macie za mało wilków..., ale za to nadrabiacie niedźwiedziami.
Dwa wyciągi to za mało...
Dobrze by było gdyby Park Narodowy obejmował cała granicę gminy Lutowiska, a otulina (Park Krajobrazowy Doliny Sanu) sięgała po Zagórz.
A tak wogóle to czemu Gmina Lutowiska nie jest powiatem?
Znakowanych szlakow i sciezek, jak ktos chce posiedziec w Lutowiskach a nie bardzo lubi chodzic z mapa, to pozostaje mu tylko szlak na Otryt. Na pewno w okolicy jest sporo fajnych miejsc np Lutowiska - Smolnik - Zurawin - granica - Krywka - Lutowiska itp itp
Brakuje tez bazy gastronomicznej gdzie mozna by bylo sie posilic nie liczac malego barku galeri.
Jest za to kawiarenka internetowa :)
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Tak dla uściślenia to gmina Lutowiska jest najbardziej pocietą szlakami gminą w okolicy :)
chodzilo mi o same Luowiska i bliska okolice
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Poczynając od 1999 r. corocznie spędzam co najmniej 3 tygodnie w gminie Lutowiska i mógłbym niejedno napisać. Ale komu ?
Pojawił się jakiś (a może jakaś ?) "rooling", zamieścił "aż" 1 post na forum i od razu ciągnie nas za język. W jakim celu ? Może w celu napisania jakiegoś krytycznego artykułu ?
Jak chcecie, to Mu (Jej ?) odpowiadajcie. Beze mnie.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Niby dlaczego miałbym pisać "jakiś krytyczny artykuł"? Po prostu jestem mieszkańcem Lutowisk i chciałem spojrzeć na swoją miejscowość od strony turysty, miałem nadzieje że Wasze wypowiedzi nakierują nas (mieszkańców) na drogę dalszego rozwoju Lutowisk i całej gminy...
P.S
i nikt tu nikomu nie nakazuje
W Lutowiskach brakuje teraz MNIE.
Musi mnie tam brakować, bo siedzę przecież przy kompie u żródeł rzeki Warty i popijam ciepłe winko.
Pozdrawiam Skuter
To wiem napewno Brakuje miejsc pracy ale tak jest w całej Polsce
Przykro się robi że młodzi ludzie muszą z tych pięknych miesc uciekać za pracą w Polskę
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki