Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 66

Wątek: Sylwkowe wedrowanie Jabola i Bizona [relacja]

Bieszczadnik Awatar natasha
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Bronowice (wieś w centrum Krakowa :P)

Domyślnie

..no tak pięknie Jabol o tych bochenkach piszesz,że normalnie aż mi przed oczami stanęły i odejść nie mogą he,he.A tak swoją drogą-nie przejmuj się-co wytrwalsi zostaną nawet do przyszłego roku i będą uważnie śledzić sylwkowe wędrowanie...
    Pozdrawiam nieustannie "niedostępnego" Jabolka:)
    G.

Ekspert Roku 2008 Awatar Jabol
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Stamtąd

Domyślnie ida dalej jabolki...

... A teraz poproszę, niech w waszej wyobraźni zbrzmi podkład muzyczny z "Tańczącego z Wilkami"...Ujęcie z powietrza na dwóch wędrowców powoli wspinajacych sie pod górę...mmm...fajne... :D
    Oto Jochn Dunbar z plugawym Timmonsem wspinaja sie na szczyt pośród traw preriowego wzgórza by wypatrzyć z niego stada Tatanki...Nagle zatrzymali sie! "tatanka?""Nie, jest zasieg... " Hmm... Zaraz, zaraza kto ma być por. Dunbarem, a kto plugawym wieśniakiem Timmonsem? według klucza wiekowego wypadam niekorzystnie... Porzucmy zatem to porównanie...
    Kliq! Kliq! "Bertrandzie! przybywaj na szaszłyki! Qp nam fajki jeśli mozesz..." wazne wiadomosci fruną między górami...
    Łaty sniegu coraz wieksze, w końcu stały sie jedna całością. Fajnie.Łatwiej jest tropić na "białej stopie".Na skraju lasu widzimy wygniecione żubrowe legowiska. Bochenki świeżutkie prosto...nie z pieca Znaczy sie: one nas widziały a, a my ich nie... Tropy prowadzą w dolinę na południe...Jakos nie uśmiechało nam sie tracic wysokości...Zreszta słonko już było nisko.Poszlismy dalej w str Chryszczatej.Relax Idziemy tam gdzie nam wygodniej, góry nas prowadzą, jak jazda bez trzymanki Trzymamy mniej wiecej jeden kierunek, idac po najmniejszej linii oporu, nie tracac energii na pokonywanie wąwozów i nie zwracając uwagi na "stokówki".Gdzies tam sobie dojdziemy...
    Na szczycie wzniesienia kawencja, czekoladka, wspólne milczenie...Szadź...jest pieknie...Co tu dużo gadać...No to fotki...
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    ...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył

Ekspert Roku 2008 Awatar Jabol
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Stamtąd

Domyślnie jeesssu jak już długo idziemy...

Słonko zniknęło za grzbietem Chryszczatej...Idziemy jeszcze chwilke na zachód ogladajac tropy..."Widziałeś kiedyś niedzwiedzia?" "Tyle razy byłem w Biesach i nie miałem szczęścia ujrzeć... :( "-odpowiadam. Być może w tym samym czasie gdzies niedaleko nas mały miś pytał niedżwiedzicę Mamę: "Mamo widziałas kiedys Jabola?" " A bo to raz? Często tu łazi..."
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    ...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie Oczekiwanie na C.D.

Cześć Jabolu!
    Czekam na dalszy ciąg Twojej relacji A Ty z Bisonem przysyłasz mi SMS z Mucznego. W sumie też bym wolał jeździć w Bieszczad niż pisać relacje. Nie mówię, że Wam nie zazdroszczę Jak bym mieszkał w Podkarpackim to też bym tak robił. Napisz jak było.
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar natasha
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Bronowice (wieś w centrum Krakowa :P)

Domyślnie

No tak...jeszcze jednej nie skończył, a tu już za niedługo drugą relację będzie musiał rozpocząć...no to się wpakowałeś, Jabolek a było tak ładnie o Biesach pisać?..teraz Ci nie już nie odpuścimy
    Kiedy Ty tam z bracholem brniesz przez śniegi(vel siedzisz i "regenerujesz siły" w uroczym klimacie bieszczadzkich chatek) ja ostro zakuwam do sesji Biesy tylko na zdjęciu nad głową mając,nie zaś przed oczami....
    Do miłego.
    G.
    Pozdrawiam-Gosia.

Domyślnie Jeest

Jestem pełen uznania dla Autorów niniejszej relacji. Zapachniało potem, kominkiem. Poczułem mróz w palcach, a herbata zaciągnęła się na dobre.

Pozdrawiam
    Pozdrawiam z dalekiej północy,
    Marcin.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Jabolu i Bizonie, no to gdzie w końcu spędziliście Sylwestra ?
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie

Z tego co wiem, Jabol ma jakieś kłopoty z dostępem do internetu. Myślę, że jeszcze chwila cierpliwości. I wszystko sam napisze. A tak serio to na tym Forum już można wyczytać gdzie Jabol i Bison spędzili Sylwestra.
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar Bison
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Okolice krainy paprykarza..:)

Domyślnie Sylwester

Spokojnie :D Mistrza nie wolno popedzać. Wszystko bedzie opisane ale tak jak Bertrand napisał Jabol ma małe problemy z kompem...Tak wiec Badżcie cierpliwi.
    Pozdrawiam.
    http://www.flickr.com/photos/bison86/
    http://picasaweb.google.com/Bison86
    Po drogach wedrować, zrobić co tylko sie da aż sie dopełni czas...

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

padam na kolana i bije kudłatym łbem o ziemie ... :) ...... i czekam na ciąg dalszy :) MISTRZU :D ....

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)