Witam mam pytanie do was kto był w ukraińskich górach
planuje na wakacjach tam sie wybrać z kolegą ze studiów ale nic nie wiem na ten temat czytałem reportaże niektórych z was co byli ale chciałbym sie dowiedzieć jak tam dojechać ile kasy trzeba mieć i wogóle wszystkie potrzebne informacje dotyczące takiej wyprawy
Z góry dziekuje z otrzymane informację a może planujecie taki wyjazd i mógłbym sie z wami wybrać![]()
Pozdrawiam :)

Odpowiedz z cytatem
Czy Niemcy parkujący swoje wspaniale auta w naszych miastach moga czuć sie bezpiecznie? Nie. I to nie dlatego, że nie lubimy Niemców... Tak samo na Ukrainie, w miastach zalecam daleko posuniętą ostrożnosć, praktycznie na każdym kroku usilują tam zrobić turystów z Zachodu w balona, wyżebrać coś, oszukać. Nie dlatego, że jesteśmy Polakami, ale dlatego że 100 hrywien w naszym portwelu to tam prawdziwy majątek... Nacjonalizm i ksenofobia nie mają tu nic do rzeczy, dziala tu zwykla ekonomia, i żadne przemiany polityczne tego nie zmienią. No chyba, że w perspektywie doprowadzą do wzrostu gospodarczego... Ale to będzie można stwierdzić dopiero za parę ladnych lat.
Zakładki