Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 61

Wątek: Jak to baby wędrować chciały, czyli perypetie załogi "W

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie cd Nowego...

)Cóż za zadziwiająca synchronizacja ... kilka minut po tym, jak my dobiłysmy do Pumy i Sadysty..pojawia sie reszta załogi W :) czyli mamy komplet :D... posiedzieli, popili, ale czas w drogę ... opuszczają nas Ewa Natta, Jaguś i Darb... :(, jadą na podbój UG... trudno...pożegnania nadszedł czas, ale jak tu się odkleić od mojego Czarcika ;(;( ... ech....

W środku dnia "Mgiełka" i to w Nowy... zaczęła się robić za głośna i za ludna jak dla nas... przenosimy się do Stacha :)... zbieramy ekipę...jedziemy pośpiewać, jesli oczywiście nasze biedne gardła jeszcze to zniosą... (zwarzywszy całonnocne wycie)... Zajechali my, a tu bum.... narazie kuchnia zajęta ... ( nieludzkie doktory się dokarmiają)....więc, rozlokowalismy się na materacach... :). Zapomniałam wcześniej wspomnieć, iż w srodku nocy sylwestrowej wysiadła jedna "faza" ( ) i w połowie domu nie było swiatła... ..... tak więc każdy rozwijał fantazje ze świeczką, np.: oddając się błogim czynnościom :P hehehhe......
    Co by czas szybciej mijał na środek zgromadzenia świeczkowego ruszyło Martini i czekoladki :):D cóż za nastój i chwila :)... no to co po studencku...w kółeczko... :D:
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie

tradycyjnie Ewa nie moze miec zdjecia bez browarka :D
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

dodajmy, że slicznego zdjecia

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Jaro
    tradycyjnie Ewa nie moze miec zdjecia bez browarka
    no cóż..w Końcu Czart.. to nie będe świetej udawać
    pozdrawiam Ewa (Czarcik)

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie

W końcu kuchnia była tylko nasza...:D... rozsiedliśmy się za stołem.... pyszności bacowe wjechały na stół...:D... no taaaaaaka grochówa.....

Bieszczadnik Awatar jovanka
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
    Co by czas szybciej mijał na środek zgromadzenia świeczkowego ruszyło Martini i czekoladki cóż za nastój i chwila ... no to co po studencku...w kółeczko... :
    taaa.... to Martini z tzw"gwinta" było szczególnym doświadczeniem o bitwie o ulubiony smak czekoladek już nie wspomne (wybredne towarzystwo) Kiedy juz bylismy upojeni i syci Kasiula poddała sie błogiemu masażowi........ :D

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie wyjcie, wyjcie.....

Nasyceni cudną zupką ... przymieżaliśmy się do wycia :) ... z niecierpliwością oczekiwaliśmy kolejnych przybyszów... :D niedługo powinni zawitać do nas ... ech...utrzymujemy stały kontakt smsowy z Jabolkami :) .... Gitary już rozgrzane... muzyka rozpływa się po całej chacie, nawet po tej ciemnej części ... ....
    Niepsodziewanie pojawia sie obsada z góry, czyli znów trzeba nakarmic stadko... tylko tym razem to jakieś 15 osób... Jovanka przejeła funkcję garczkowego esesmana usadziła, w jakby nie było nie gumowej kuchni dodatkową ekipę... każdy dostał talerz w łapę z makaronem i pycha sosem :D... a mnie wygonili na piec :(....Zjedli ? to sio :P .... odzyskaliśmy władze nad ukochaną kuchnią..... :).....
    telefon od Jabola... są już w Wetlinie..tylko teraz (odwieczny problem), za którymi krzakami skręcić...:P .... wyszłyśmy z jovanka na powitanie :)... stoimy na podjeździe, marzniemy i obsermujemy taka o to senkę ... ....
    mamy jak na dłoni widoczny kawałek drogi od ulicy... w końcu skręca na nią białe autko.... zaczyna się piąć pod górę i znika nam z pola widzenia za domem sąsiadów..:) czekamy w skupieniu, aż dojadą do nas....hm.....odcinek 100 metrów, nie pokonuje się, aż tak długo ..... i teraz naszym oczom ukazuje się ciekawy obrazek, a mianowicie, białe autko zjeżdza w dół tyłem ... ...hm .... i znów się pnie ......po chwili znów zjeżdza tyłem .... ....... szybki telefon.... jabolek wisi kółkiem nad rowem... jovanka biegiem po chłopa do domu, ja ruchem posuwistym do jabolków... :P ....zanim dotałam na dól, Bison (czyt. młody jabolek z mopem) wypchnął juz brum bruma i aktualnie usiłują założyć łańcuchy ... :) szybkie powitanie... (toć pierwszy raz).... za chwilę dobija do nas jovik z Sadystą i nieznanym mi osobnikiem , (prawdopodownie ze stadka na górze >>> wcześniej sterroryzowanego przez jovika ).... znów się witają... heheh.... dobra panowie, weźmy to galopem.....jazda na górę....inaczej tu zamarzniemy .... ....Krzysiek ruszył jak gazela, a my wtaczamy się pod górę jak niedźwiedzie:P....
    W chacie impreza już na całego....jakie cudowne ciepło...:) trzeba chłopaków nakarmić ... znów grochówaaaaaa ... Puma przygrywa.... co by na trawienie lepiej wpłynąć .... :) ... Baca w świetnym humorze, udziela się nam wszystkim... ech... dobrze mi tu :)... po łemkowsku, po ukraińsku, po rosyjsku, jak dusza woli........ wydziermy sie ile w płucach pary jeszcze :)...no i nadszedł czas Sadysty

Bieszczadnik Awatar jovanka
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
    Niepsodziewanie pojawia sie obsada z góry, czyli znów trzeba nakarmic stadko... tylko tym razem to jakieś 15 osób... Jovanka przejeła funkcję garczkowego esesmana usadziła, w jakby nie było nie gumowej kuchni dodatkową ekipę... każdy dostał talerz w łapę z makaronem i pycha sosem
    ....spadłam z krzesła ..odebrało mi mowe zemdlalam co tam jeszcze mozna?? :mrgreen(esesman?): A co porzadek musi być ha ha aha...a makaronik paluszki lizać 8

Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

Domyślnie sadystyczny czas.....

I się zaczęło.... jak sobie przypomnę, to mam atak dzikiej radości :D ( co może być straszne w moim wykonaniu :P)...zapowiadało sie niegroźnie.... robaczek, taki biedy i malutki ... a potem.......... poszzzzzzzzzzzzzzło...już wiemy czemu Sadysta ...... kolejne utwory, przyprawiały nasze mieśnie o kolejne skurcze :D:.. naszemu 6-cio letniemu diablęciu niesamowicie przypadł do gustu szczególnie bardzo populary stary szlagier w lekko odnowionej wersji, a mianowicie "Ach jak przyjemnie kołysac się wśród fal, gdy woda chlupie w dupie i słychać grzechot jaj... " .... heheh .... na osobistą prośbe Antosia, pieśń owa była bisowana wielokrotnie :)... na koniec Sadi dał sie namówić na reklame proszku pioracego "TIFF".... prosze Państwa , tego się nie da opisac w jakikolwiek sposób, to trzeba zobaczyć... wyjaśnie pokrótce...że jesli usłyszycie hasło "tiff, tiff, to the water, to the water" ... to jest właśnie to :D:.... dodam również, że nie wiem jak inni, bo akurat wtedy zalałm się łzami, ale ja osobiście zaliczyłam podłoge u bacusia w kuchni i stwierdzam, że jest twarda :P....

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie

Cholerka. A miałem okazję podwieźć Jabola i Bisona do Wetliny karawanem. Już wiem, że dużo straciłem, mógłbym poznać ciekawą Ekipę. Myśle, że co się odwlecze to....... :)
    Pozdrawiam
    bertrand236

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)