Iza ma racje droga jest naprawiona (nowy dywanik) do Buku, a z tego co się dowiedziałem, to w tym roku są plany na naprawe reszty.Zamieszczone przez robines
Iza ma racje droga jest naprawiona (nowy dywanik) do Buku, a z tego co się dowiedziałem, to w tym roku są plany na naprawe reszty.Zamieszczone przez robines
Moje są góry, górki i góreczki:)
We wrześniu ubiegłym roku nowy dywanik był prawie do mostu w Polankach(brakuje jakieś 200-300m.). Czy od tego czasu coś się zmieniło-tego nie wiem.
Ale fajnie , no bardzo mnie ucieszył ten nowy dywanik , bardzo bardzo .............
znaczy pojade z pewnością do Bukowca lalalalala ale fajnie .
Te dziury wstrętne choć w sierpniu ubiegłego roku o niebo mniejsze niż w roku poprzednim jednak dawały sie we znaki . Super :) :) :) :)
Serecznie pozdrawiam
Joja
Niestety muszę Twoją radość przychamować od Polanek nadal dziura na dziurzei tak chyba do Dołżycy...
E moja radosc jest nie do przytlumienia . Toc Polanki to jakby juz 1/2 calej trasy .
W sierpniu ur normalna droga konczyla sie z kilometr za Terka i to juz bylo niezle , tak wiec Polanki to juz jest prawie ekstra , a moze zanim dojade jeszcze z pare kilometrow machna ?
A mam taki zwyczaj ze bedac w Biesach nie bardzo lubie w jednym miejscu sie zatrzymywac , wiec czesto sie przeprowadzam ............ na ale na poczatek zawsze kilka dni w Bukowcu ................ tak i te wieczorne grille nad Solinka.......................
P.S.
przepraszam ale ą , ę i te inne ś , ć to mi tu nie wychodza wcale
Jadę!! To znaczy jedziemy :D
Oczywiście że zaliczkę trzeba wysłać, innej możliwości nie biorę pod uwagę...Sama też będę stedy spokojniejsza.
Mam nadzieję że pogoda będzie fajna w tym roku.
Aleeee się cieszę :)
Hmm chyba mylisz Polanki z Bukiem. Z Terki do Polanek jest około 3km, a drogi zrobionej 2-2,5km, z Terki do Dołżycy jest 13km, wiec jak ja widać to jest zaledwie 1/5 drogi. Pozdrawiam
Heh - jak juz jesteście takie aptekarze, to na koniec 08/2004 było nastepująco:Zamieszczone przez The_End
Nowy asfalt:
od skrzyżowania w Bukowcu do wysokości pola namiotowego "Polanki": 4,8km.
Ogółem od skrzyżowania w Bukowcu do skrzyżowania w Dołżycy: 14,1km.
Nowy do starego: 28,4%.
Nowy asfalt kończy sie mniej więcej na wysokości w/w pola namiotowego.
Na zdjęciu: za zakrętem po prawej jest pole namiotowe "Polanki" i przed nim kończy sie nowy dywanik, za polem jest most na Solince i tablica Bukowiec 5.
Ostatnio edytowane przez Piotr ; 25-12-2007 o 17:10
Jeju i po co sie tak czepiać ?- dla mnie nadal jest 1/2 - czyż to nie brzmi conajmniej pięknie ?![]()
A przed oczami mam już nawet 97 % - oj jak miło .
I tylko mi nie wmawiać że myle Buk z Polankami bo to już :P jakby obraza boska
A piękny dziś dzień za oknem mam ....................... ach by sie pochodziło , a tu człowiek do biurka przykuty .............![]()
Od Bukowca zgadza się, że będzie to około 28%, lecz od Terki, a to miałem na myśli około 1/5 drogi. Chociaż i tak uważam, że oznaczenia odległości pomiędzy Bukowcem a Terką są błędne. Fajna fotka- ten stawek znam dosyć dobrze, ehh ile razy tamtędy chodziłem...Co do połowy to może być ta mniejsza połowa.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki