Witaj Bertrandzie

Cytat Zamieszczone przez bertrand236
Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy sie na szlaku w Bieszczadzie i przy małym browarku /a lubię zawsze mieć takowego przy sobie/ pośmiejemy sie z tej wymiany zdań. Postaram się na Forum napisać jak tylko będę wyruszał w tamtą stronę. Mój karawan zawsze jest do dyspozycji stopowiczów.
Z miłą chęcią sie spotkam - tylko jeden feler - unikam od wielu lat szlaków. Zawsze jednak jestem dostępny w okolicach, które tak zimowym nastrojem opisałeś. Wstępnie na 80% będę w Bieszczadach w czasie KIMB-u (może załapię się na transport Piotra?). Dolinę tą znam w miarę przyzwoicie z zupełnie innych powodów - jestem chemikiem z wykształtki i nigdzie indziej nie ma tak wspaniałych "okazów chemii" jak tam. Gdyby co to poprowadzę i pooglądamy te cuda natury.
Jeszcze trochę i całkiem zramolę się - ale walczę. Długo można by pisać o zabawnych i przerażających chwilach w Bieszczadach z perspektywy ponad 25 lat - ale to opowistki na ognisko (zbyt osobiste a co za tym lezie w miarę mało obiektywne).

W takim razie do zobaczyska w Bieszczadach (aha - pewne fotki znajdziesz tutaj http://www.ptsm.pl/jablonki/rajdy_wios_3.htm

Pozdrawiam