Głosujemy na 1 z 3 propozycji.
Głosujemy na 1 z 3 propozycji.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Do kiedy? Bo jeszcze sie waham, a walka widze wyrównana - nie chciałbym sie spóźnić :)Zamieszczone przez admin
14 dni od początku
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Ustrzyki, Ustrzyki :)
A mimo wszystko że w Ustrzykach jestem średnio 20razy w roku to Dołżyca Dołżyca :D
OK wyniki widać :)
Dołżyca - wiekszością głosów.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
SZKODA ŻE NIE WYJAŚNIŁEŚ O KTÓRA DOŁŻYCE CHODZI...Zamieszczone przez admin
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
Nie. Ty też?Zamieszczone przez asiczka
O w morde jeża! I to jest argument, aby głosowanie unieważnić... Se normalnie w błąda ludziskuf pofprowadzał.
Tak, Piotrze, bo ja teraz mniej czasu spędzam na Forum, czasami długo mnie tu nie było, wpadłam jak po ogień, widzę głosowanie, głosuję (zresztą i tak na Sękowiec;-). Ale i tak uważam, że można było przy propozycjach dla jasności napisać Dołżyca k. Komańczy.Zamieszczone przez Piotr
Tak dla czystej jasności jak ktoś nie miał czasu śledzić 15 stron wątku...
mee
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
Wiem. To niestety prawda - jeśli ktoś nie czytał tamtego wątku, miał prawo mysleć,że chodzi o Dołzyce k/Cisnej, gdyż w tej drugiej zapewne malo kto był, bo i na uboczu całkiem lezy. Co prawda tam nie ma budy (k/Cisnej) ktora nadawałaby sie na KIMB, ale to szczegół.Zamieszczone przez asiczka
Jeżeli naprawdę (a widzę że chyba tak) zaczyna urastać to do rangi problemu, to sądzę, że jesli ujawnią się osoby, ktore oddały głos na Dołżycę i potwierdzą, że myslały iż chodzi o Dołżycę k/Cisnej, czyli zostały wprowadzone w błąd - głosowanie powinno byc powórzone (lub Dołżyca zastapiona innym miejscem).
Ponieważ na początku lutego, pojęcia nie mam co będę robił 20 maja - nie głosowałem w ogóle. Ale gdyby głosował, na pewno nie oddał bym głosu na UG - z przyczyn które były już kilkakrotnie wskazywane. Cóż, jest Admin - niech myśli co z fantem zrobic :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki