Witam wszystkich, chciałabym odradzić spędzanie wakacji bądz ferii w ŁOBOZEWIE DOLNYM 7a u Wiesława Gola w Pensjonacie Nad Strumykiem, właśnie jestem po spędzonym tam urlopie. Nie powiem, widoki piękne, świetne miejsce na długie spacery lecz pensjonat nie ten. Brak kultury i jakiegokolwiek zainteresowania swoimi turystami, nie no zainteresowanie w jednej sprawie było, człowiek nawet nie zdążył wyjąć bagaży z auta a pan właściciel już stał nad nim z kajecikiem w celu inkasacji pieniążków. Pieniążki wcale nie odpowiadały tamtejszym standardom, koszt doby 200 zł a za przeproszeniem nawet żarówek w lampkach nie było, po zwróceniu uwagi było wielkie poruszenie i cóż z tego jak światła brak do samego wyjazdu. Poza tym wieczne nachodzenie przyjaciela właściciela, człowiek nawet na 10 min nie mógł wyjść na taras ponieważ przyjaciel właściciela już był na moim tarasie z piwkiem i opowiadał opowieści długiej treści, koszmar. Wiele by tu pisać, mam nadzieję że w jakikolwiek sposób udało mi sie naświetlić sytuację. Nigdy więcej, człowiek pojechał z dzieckiem w celu relaksu, wyjeżdża z wielkim poirytowaniem.