Domina ! Calkiem zgrabnie się wytlumaczyłaś, a już miałem zdecydowanie negatyne myśli o Tobie ! Wyjaśnienie przyjęte z zadowoleniem !!! Życzę miłych wędrowek, bez udziału GOPROWCOW....1
Domina ! Calkiem zgrabnie się wytlumaczyłaś, a już miałem zdecydowanie negatyne myśli o Tobie ! Wyjaśnienie przyjęte z zadowoleniem !!! Życzę miłych wędrowek, bez udziału GOPROWCOW....1
...Wędrówki z goprowcami też bywają przyjemneale najbardziej lubię samotne - o nikogo (oprócz siebie) nie muszę się troszczyć. Choć samotnych wędrówek zimą reklamować nie będę. Zeszłej zimy koleżanka wędrując samotnie i poza szlakiem poślizgnęła się i złamała rękę. Zadzwoniła do mnie z prośbą o wezwanie GOPRu (też byłam w okolicy). Okazało się, że szybciej niż GOPR dotarła do niej inna moja znajoma i akcja ratunkowa się powiodła (stąd inicjatywa powstania Rabunkowego jako konkurencji
), ale po tym zdarzeniu przestałam bezgranicznie ufać Goprowi jako instytucji, a zaczęłam doceniać, to że się zna wielu ludzi w wielu miejscach i zawsze można liczyć na przyjaciół.
pozdrawiam
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Hm.Koleżanka tylko złamała rękę i mogła wezwać pomoc samodzielnie.A gdyby miała kontuzję głowy i straciła przytomność?
Poza tym,co kto lubi-ja lubię się o kogoś troszczyć!Każdy ma jednak wolną wolę i ja to też szanuję.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki