ile moze kosztowac bus z zagórz do wetliny i czy da sie targowac z busiarzem?![]()
ile moze kosztowac bus z zagórz do wetliny i czy da sie targowac z busiarzem?![]()
Tu mam numery do busików (co prawda sprzed 2 lat, ale mozesz spróbować zatelefonować):
Bus 9-osobowy: tel: 606-320-255
Bus 15-ososbowy: tel: 600-053-694.
(Jesli zadzwonisz, to daj znac czy aktualne.)
pozdrawiam
malo :wink:
pks-connex kosztuje 10zl (do konca sierpnia ulga handlowa 20%),a busik..z ustrzyk grn. do wetliny placilem 10zl:( i nie bylo mozliwosci negocjacji
2 tygodnie temu za busik z Ustrzyk Górnych do Wetliny placilam 4 zł z powrotem też,a pan busiarz był dla nas bardzo miły
Mówiąc wprost nie wiadomo na kogo trafisz. Dobra rada zawsze przed wejściem upewnij się dwukrotnie o cenę. Możesz się bowiem naciąć. Czasami za trasę Wetlina polańczyk można zapłacić 50 zł za dwie osoby.
Święta prawda... na trasie Cisna-UG pomyka busiarz, którego na roboczo nazwałem kapelusznikiem. Za nieco wyższe ceny jest obecny częściej na trasie, dłużej przed i po sezonie bywa, a więc czasem warto na cenę nie patrzeć zbyt krytycznym wzrokiem. Rzeczony 'kapelusznik' jeździ VW szaro-niebieskim, ubrany w kapeluch typu westernowego. Fajny gość...Zamieszczone przez lucyna
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Kojaze tego pana, on jeszcze zna dokladnie pozostałych panów busiarzy doskonale sie orientuje, kto i gdzie jeżdzi..... dobre centrum busowych ifnormacji :))
"... nie szukaj tego lasu, w którym mógłbyś sie schować... "
..... ten " kapelusznik ", i mieszka w WetlinieZamieszczone przez Derty
pozdroowka
marekm
Hej!!!
W Lipcu jechałem busem na trasie Zagórz-Cisna i płaciłem 8zł.Busy czekają na pociągi z Gliwic,Gdyni,Warszawy ale jeżeli dostaniesz się do Zagórza innym pociągiem (np z Rzeszowa)i zbierzesz grupke chętnych to zawiezie Cię od ręki<sprawdzony sposób>
POZDRAWIAM![]()
"Pan Kapelusznik" - ależ się doczekał pseudo ;-) tylko z tym panem jest pewien problem, chodzi mianowicie o czas przejazdu.. jesli na przykład wsiądziesz w Wetlinie pod kościołem i chcesz do Ustrzyk, to pan ma zwyczaj, przy braku kompletu, zawracać na Stare Sioło, zagadując przy tym wszystkich napotkanych ludzi (niezależnie od kierunku w którym idą) czy nie chcą do Ustrzyk.. z reszta jak juz sie w końcu uda wyjechać z Wetliny, to zagaduje wszystkich na trasie Wetlina-Ustrzyki.. "troszeńkę" to wydłuża podróż![]()
ale pan jest faktycznie ok, jeśli komus oczywiście nie przeszkadza nieco rubaszne poczucie humoru![]()
![]()
w każdym bądź razie zwykle jest tak, że jak zobaczę tego Pana, to wiem, że to na pewno Bieszczady, że dobrze wysiadłam..
życie jest tym, czym uczynią je twoje myśli..
gg 5450026
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki