Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Cena busa

Mieszany widok

dorciapom
    Guest

Domyślnie Cena busa

ile moze kosztowac bus z zagórz do wetliny i czy da sie targowac z busiarzem?

Bieszczadnik Awatar malo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    okolice 3-city:506908042

Domyślnie Odp: Cena busa

Tu mam numery do busików (co prawda sprzed 2 lat, ale mozesz spróbować zatelefonować):
    Bus 9-osobowy: tel: 606-320-255
    Bus 15-ososbowy: tel: 600-053-694.
    (Jesli zadzwonisz, to daj znac czy aktualne.)
    pozdrawiam
    malo :wink:

szymekgd
    Guest

pks-connex kosztuje 10zl (do konca sierpnia ulga handlowa 20%),a busik..z ustrzyk grn. do wetliny placilem 10zl:( i nie bylo mozliwosci negocjacji

nita
    Guest

2 tygodnie temu za busik z Ustrzyk Górnych do Wetliny placilam 4 zł z powrotem też,a pan busiarz był dla nas bardzo miły

lucyna
    Guest

Mówiąc wprost nie wiadomo na kogo trafisz. Dobra rada zawsze przed wejściem upewnij się dwukrotnie o cenę. Możesz się bowiem naciąć. Czasami za trasę Wetlina polańczyk można zapłacić 50 zł za dwie osoby.

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

Cytat Zamieszczone przez lucyna
    Mówiąc wprost nie wiadomo na kogo trafisz.
    Święta prawda... na trasie Cisna-UG pomyka busiarz, którego na roboczo nazwałem kapelusznikiem. Za nieco wyższe ceny jest obecny częściej na trasie, dłużej przed i po sezonie bywa, a więc czasem warto na cenę nie patrzeć zbyt krytycznym wzrokiem. Rzeczony 'kapelusznik' jeździ VW szaro-niebieskim, ubrany w kapeluch typu westernowego. Fajny gość...
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

Bieszczadnik Awatar Jadja
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Gorlice

Kojaze tego pana, on jeszcze zna dokladnie pozostałych panów busiarzy doskonale sie orientuje, kto i gdzie jeżdzi..... dobre centrum busowych ifnormacji :))
    "... nie szukaj tego lasu, w którym mógłbyś sie schować... "

Bieszczadnik Awatar marekm
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Łódź

Smile Odp: Cena busa

Cytat Zamieszczone przez Derty
    Święta prawda... na trasie Cisna-UG pomyka busiarz, którego na roboczo nazwałem kapelusznikiem. ....... Rzeczony 'kapelusznik' jeździ VW szaro-niebieskim, ubrany w kapeluch typu westernowego. Fajny gość...
    ..... ten " kapelusznik ", i mieszka w Wetlinie
    pozdroowka
    marekm

Hej!!!
    W Lipcu jechałem busem na trasie Zagórz-Cisna i płaciłem 8zł.Busy czekają na pociągi z Gliwic,Gdyni,Warszawy ale jeżeli dostaniesz się do Zagórza innym pociągiem (np z Rzeszowa)i zbierzesz grupke chętnych to zawiezie Cię od ręki<sprawdzony sposób>
    POZDRAWIAM

Bieszczadnik Awatar yanuszka
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    stamtąd

"Pan Kapelusznik" - ależ się doczekał pseudo ;-) tylko z tym panem jest pewien problem, chodzi mianowicie o czas przejazdu.. jesli na przykład wsiądziesz w Wetlinie pod kościołem i chcesz do Ustrzyk, to pan ma zwyczaj, przy braku kompletu, zawracać na Stare Sioło, zagadując przy tym wszystkich napotkanych ludzi (niezależnie od kierunku w którym idą) czy nie chcą do Ustrzyk.. z reszta jak juz sie w końcu uda wyjechać z Wetliny, to zagaduje wszystkich na trasie Wetlina-Ustrzyki.. "troszeńkę" to wydłuża podróż

ale pan jest faktycznie ok, jeśli komus oczywiście nie przeszkadza nieco rubaszne poczucie humoru

w każdym bądź razie zwykle jest tak, że jak zobaczę tego Pana, to wiem, że to na pewno Bieszczady, że dobrze wysiadłam..
    życie jest tym, czym uczynią je twoje myśli..
    gg 5450026

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów