Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 7 8 9
Pokaż wyniki od 81 do 82 z 82

Wątek: Bieszczady z piesem

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie Odp: Bieszczady z piesem

Wszystkich miłych właścicieli pitbuli, którzy mogli się poczuć urażeni, przepraszam. Ale miejcie pretensje do tych, którzy sobie umiłowali tę i podobne im rasy i są niemili. Mogę się podśmiewać z paniusi z jorkiem z kokardką, ale jej na szlaku nie spotkam. Najdalej w Polańczyku. Właścicile ras takich jak pitbul i pokrewne budzą moją obawę, szczególnie, gdy cierpią na brak szyi i poczucia humoru. Na szczęście też nie są częstymi gośćmi na szlaku. Na polu namiotowym bywają, niestety.
    Po moim ostatnim pobycie w Bieszczadach zakazałbym wstępu ludziom. Pola namiotowe obsrane dookoła, papier wala się wszędzie. Podobnie szlaki. Odejście ze ścieżki na kilka metrów i zamaskowanie swojej bytności to zbyt duży wysiłek dla bardzo wielu - ohyda. Klopik w Duszatynie wyszorowany jak w domu, a na samym środku drogi ......
    O "zwykłych" śmieciach nie wspomnę.
    Jestem rozżalony, bo moje ukochane miejsce, Jeziorka Duszatyńskie, wygląda jak śmietnisko. Jeszcze ktoś przy drodze złożył kupę złomu betonowego, jakieś słupy połamane.

Długi

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    pogórze

Domyślnie Odp: Bieszczady z piesem

I to jest właśnie to. Też postawiłabym chętnie w niektórych miejscach tabliczki: LUDZIOM WSTĘP WZBRONIONY. Właśnie dlatego, że my ludzie jesteśmy brudasami..... Nawet mój pies (wcale go tego specjalnie nie uczyłam) załatwia swoje potrzeby w jednym miejscu na końcu działki i łatwo jest mi po nim posprzątać.... a ludzie?????????? Ostatnio jak szłam do pracy było takie coś na samym środku drogi, w środku miasta. Tego z pewnością nie zostawił pies... No chyba, że był wielkości konia.
    pozdrawiam
    Małgośka

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)