TWA1 po to nazywa się "1", żeby sie nie dało jakimś tam inszym sektomZamieszczone przez asiczka
Powaznie mówię, że warto dość wczesnie zarezerwować nocleg, bo jak sie okaże że bedzie wiecej ludzi, niż mi sie wydaje, to rzeczywiscie moze byc problem. Minus jest taki, że jak sie ktoś nie załapie na Pantałyk,to zostanie mu Komańcza - a to jest jakby nie było 5km, drałowania "asfaltem" lub Rzepedź (10 na okrągło). Chyba,że każda grupka nocująca poza Dołżycą bedzie dysponowała kierowcą, bo pod wpływem nie radzę jechać - ostatnio tam sie też ostro wzieli za kontrole i na główną droge lepiej nie wyjeżdzac, nawet po 1 piwku, tym bardziej że trzeba przejechac obok strażnicy SG, a chłopaki sie nudzą
Czy będę z pieskiem to nie wiem, bo i nie wiem czy w ogóle będę, dużo czasu jeszcze zostało, ale jakbym czasem był, to miejsca w Pantałyku nikomu nie zajmę - wiesz co ja jak kot - inszych ścieżek zawsze szukam i sie zadekuje gdzieś w pobliżu pewnie, żeby mieć dobry punkt obserwacyjny i szerokie pole widzenia dla kamery - "Wioche marzeń" przy okazji bede kręciłRozważam też opcje typu namiot, zakladając że końcem maja to juz upały będą. BTW: A może by tak jakieś nowe głosowanko? :) Żeście musieli takie zad..e wybrać
:P

Odpowiedz z cytatem