19 lutego w Rzeszowie odbedzie sie kolejne spotkanie biesolazow. Zapraszamy wszystkich chetych i prosimy o kontakt.
Planowane miejsce spotkania: Sphinks, godzina 17 lub 18, dokladne info wkrotce.
19 lutego w Rzeszowie odbedzie sie kolejne spotkanie biesolazow. Zapraszamy wszystkich chetych i prosimy o kontakt.
Planowane miejsce spotkania: Sphinks, godzina 17 lub 18, dokladne info wkrotce.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Ja i Olgaa będziemy na pewno bo ja nie w Rzeszowie to gdzie.Duch.
Moje są góry, górki i góreczki:)
ja tez bede-- Duch kieruje --a krupnioczek jest Olguś juz,Spotkanie w Rzeszowie
dzieki Jaro miło bedzie i wesoło tez-- a potem nocne, zimowe wejście na przadki robimy --Duszek ubezpiecza
ja tez jade:) jak mnie zabioraa jak nie zabiora to tez jakos dotre, a co:)
pozdrawiam
Iwona
[quote]]a co mi tam
jak szaleć to szaleć tez będe.....i zabiore ze sobą rudego wampa
![]()
nie nie nie ..... wcale nie jestem ruda :P ..... hm....nad wampem musze się zastanowić..
kobita
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
już sie poprawiam ....:)) moja fumfela kofana ma wlosy w kolorze ..uwaga cytuje"winnego osadu" co do wampa zdanie pozostaje niezmienione
nie nie nie ..... wcale nie jestem ruda ..... hm....nad wampem musze się zastanowić ..
kobita![]()
Chwilunia............. ustalmy na jakiej podstawie niby jestem "wamp"? ,,,, ja wogóle nie widzę związku... ja jestem grzeczna dziewczynka i takie oto okreslenie całkowiecie nie oddają mego wnętrza ...![]()
![]()
ihaaaaaaaaaa
kobita
taaaaaZamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
grzeczna dziewczynka to może i ty jestes ..nawet bardzo ...tylko ciekawe dlaczego ci panowie tak jakos dziwnie przy tobie miękną
![]()
Zamieszczone przez jovanka
![]()
hm.........to chyba niedobrze?
k
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki