Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
![]()
ihahaha ...mietcy sie robia w nogach
![]()
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
![]()
ihahaha ...mietcy sie robia w nogach
![]()
No dziewczyny :) to mnie rozbawiłyście do łez :) A odnośnie spotkania, to ja i manio też będziemy. Już się nie mogę doczekać kiedy was zobaczę :)
Tarnina
To sie zapowiada fajna impreza :D ,żebym miał przyjść na nogach to będe :D Duch
Moje są góry, górki i góreczki:)
Ja bym tez bardzo chciał być, coby kolejne "wampy" bieszczadzkie zobaczyć - bo ciekawość to jedna z moich wielu słabych stron. Zrobię wszystko co ode mnie zależy, żeby dojechać i wypić jakieś piwo w dobrym towarzystwie - i nawet moge wtedy wracać do domu - bo mam już kierowcę nowego, howgh.
Belze_bob
![]()
![]()
damy Wam popalić :P....
proponuję jednak zmianę lokalu.... czy koniecznie musi to być Sfinks ?hm..... Jaro liczymy na Ciebie :D.....
kobita
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Dzisiaj zrobiłam rezerwację od godz. 17 w Rzeszowie w Zajeździe Polonez przy ul. Granicznej. Będzie można wziąć gitarę i pośpiewać.Na miejscu jest motel i cena pokoju dwuosobowego ze zniżką jest 140 zł. ale jesli będzie więcej chętnych to negocjuję czy nie można w tej dwójce umieścić czterech osób z własnymi śpiworami. Jutro mam mieć odpowiedź. Proszę też napisać mi kto będzie korzystał z noclegu i komu zarezerwować.
Tarnina
Znalazłam też inną oferte, apartament 10 osobowy z kuchnią, łazienką, pościelą, internetem, osobnym wejściem ... 300 zł całość (czyli 30 zł od osoby przy pełnym wykorzystaniu) ... Motel "Orion" .... trzeba sprawdzić co się bardziej kalkuluje :) ... podobno to za daleko od centrum .. :( pozdraviam
kobita
Kasiu, Motel Orion jest na przedmieściach Rzeszowa i dość daleko od Zajazdu Polonez. Poza tym obawiam się,że tylu osób chętnych na nocleg nie będzie. Decyzja odnośnie noclegu należy do was, ja tylko mówię,że jutro mam mieć odpowiedź odnośnie noclegu na miejscu imprezy.Ewentualnie pojutrze mogę potwierdzić pani w recepcji.A imprezowac tez nie będziemy w samym centrum, bo Zajazd znajduje się koło akademików (dla tych, którzy znają Rzeszów mniej więcej :) )
Tarnina
http://www.polonez.rzeszow.pl/index.html jakby ktos chciał zobaczyć Zajazd Polonez
Tarnina
Hotel Iskra, ul Dąbrowskiego, pok 2 osobowy z łazienką + śniadanie ok 80 zl. Pozdrawiam.
A może 90 zł?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki