Tak, ale wyciałeś najwazniejsze - o ściezce dydaktycznej, a to głównie mi chodziło. Trzeba było zacytować wszystko. Jeśli chodzi natomiast o to co zacytowałeś wyżej moge tylko powtórzyc, to co napisalem już wczesniej:Zamieszczone przez naive
bardzo dobrze, że tak sie dzieje, że dzieciaki czyms sie zainteresują i przy okazji ocalą od zapomnienia dzieje dawnego Jawornika oraz pozostałych wsi, m.in. zbierając pamiątki i tworząc stronę w tym temacie. I chwała im za to! Nie przyszlo by mi nawet do głowy, aby to skrytykować, jesli będę miał okazję to sam przy okazji chętnie im opowiem co nieco o tych wsiach i dziejach niektorych rodzin (ziarnko do ziarnka). Odniosłem sie wyłacznie do projektu ściezki oraz "uporządkowania" wsi - bo brzmi to conajmniej dwuznacznie, a znając pomysły co niektóych, można sie spodziewać róznych rzeczy.
Cos mi sie widzi, że wroga sobie we mnie upatrujesz. Co to to, nie - na wroga to sobie trzeba zasłuzyćDokończyc możemy na KIMB-ie, przy piwie, to sie co nieco rozjasni
![]()

Dokończyc możemy na KIMB-ie, przy piwie, to sie co nieco rozjasni
Odpowiedz z cytatem