czy bardzo zasypane szlaki? które przetarte? głównie rozchodzi się o okolice tarnicy i caryńskiej. był kto może ostatnio?
czy bardzo zasypane szlaki? które przetarte? głównie rozchodzi się o okolice tarnicy i caryńskiej. był kto może ostatnio?
Nie wiem jak teraz jest w biesach ale jakbyś jechał przez rzeszów to dosypało nam dość dużo śniegu. A w biesach jest z reguły to co u nas razy dwa
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Wczoraj portal Wyborczej doniósł, że pętla bieszczadzka jest nieprzejezdna, o ile pamiętam - w okolicach Wetliny i Komańczy. To co się musi dziać na szlakach?!
dzięki,
trzeba przeczekać w takim razie.
sam dojazd jest w tej chwili cieżki.dzisiaj pół dnia sypało.Po sezonie szlaki moga juz byc zasypane o tych bocznych nie wspominajac...Ale nie zniechecaj się :D warto czasem sie pomordować żeby na szczycie zachwycać się zimowymi widokami. Acha... Grubośc pokruywy jest też zależna od miejsca w które jedziesz zawsze najwiecej jest w okol połonin gdy w tym samym czasie np na Żukowie może być śniegu po kostki albo wcale...Pozdrawiam :D
Eeee :) Dziś rozmawiałem z moją mamą, która mieszka w Czarnej i tylko w nocy spadło około 0,5 metra świeżego śniegu :)Zamieszczone przez Jabol
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Przypuszczam, że w szczytowych partiach połonin jest około 2 metry śniegu.
Doprawdy trzeba być nawiedzonym aby w tamte okolice sie wybierać.
Wiechu nie przesadzaj z tym "nawiedzeniem". Osobiście bywałem w górach(Tatry,Babia Góra,Beskid Sądecki) gdy zimy były o wiele większe(mam na myśli opad śniegu) Wszysytko zależy od twojego przygotowania fizycznego,ekwipunku a przede wszystkim od...pokory względem górZamieszczone przez Wiechu
Pozdrawiam Serdecznie
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Dzieki Wiechu :DDoprawdy trzeba być nawiedzonym aby w tamte okolice sie wybierać.
Pokora wskazana, choć czasem się słyszy, że Bieszczady, to kapuściane góry.
Nawet przy mniejszej pokrywie śnieżnej GOPR wiele razy poszukiwał śmiałków
takich eskapad.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki