Dziewczynom , Waćpannom , Kobietom .........bywalczyniom , milośniczkom ........
w tym Dniu.... dużo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
PF[/list]
Dziewczynom , Waćpannom , Kobietom .........bywalczyniom , milośniczkom ........
w tym Dniu.... dużo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
PF[/list]
dziękujemy, całujemy, usmiechamy.... w imieniu własnym.....jak i wszystkich wiedźm, bab, wredot i innego ludku babskiego ....![]()
....
A przy okazji, uśmiechu wszystkim paniom życzę na cały rok.....![]()
kobieta (niewątpliwie)
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
dziekujemy dziekujemy i mamy nadzieje ze tak milo bedzie caly roczek :)
Buziaczki i cmoktaski dla Wszystkich :*
Zdrowia, szczęścia i słodyczy wszytkim Bieszczadniczkom Jaro życzy
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Miłości i wszelkiej radości- od Piotra
KOBIETY...BIESZCZADY...
Tak jedne jak i drugie: piękne o każdej porze (tak dnia jak i roku),troche tajemnicze,wierne...dla tych którzy JE kochają![]()
Całuski dla WAS DZIEWCZĘTA![]()
Zyczę Wam, żebyście nigdy nie znalazły w Bieszczadzie tego, czego tam szukacie. Wtedy zwsze będziecie tam wracać i będziecie szukać dalej.
Pozdrawiam
bertrand236
A ja Wam życzę,coby na bieszczadzkich szlakach nie dopadło Was nigdy złośliwe stworzonko,co to lata z gołą d...,uzbrojone "po zęby",strzela do wszystkich i jeszcze wrzeszczy,że to z miłości (czyli Amor),a jakaś bardziej humanitarna wersja tego gatunku![]()
Pomyślności oraz spotkania na bieszczadzkich łąkach zbierając polne kwiaty ,życzę wszystkim kobietom.
http://www.ewa.bicom.pl/karaoke/k98.htm --- do posłuchania
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki