Strona 15 z 45 PierwszyPierwszy ... 5 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 25 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 446

Wątek: Co sądzicie na temat wyciągu na Duże Jasło?

Bieszczadnik Awatar Misieg
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Kraśnik/Rzeszów/Lesko

Domyślnie Odp: Co sądzicie na temat wyciągu na Duże Jasło?

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Franczak Zobacz posta
    W sumie nic nowego. Wiadomo o tym wszystkim od dawna .Z tego co pamiętam red. Zielonacki proponował w swoim zwidzie Wołosate jako stację narciarską.
    Mi się zdawało,że te wyciągi miały być na rawki. ale mogę się oczywiście mylić..

lucyna
    Guest

Talking Odp: Co sądzicie na temat wyciągu na Duże Jasło?

Cytat Zamieszczone przez ortodoks Zobacz posta
    Acha okres przedwyborczy zaczyna się więc wypłynęła kwestia wyciągu. Dobra kiełbaska wyborcza. Tym razem wyboru do Europarlamentu. Czas stworzyć listę, a potem znaleźć chętnych do oddania głosu na PO.
    Pół miliona złotych na wykup 40 ha lasów. Dobre, bardzo dobre. Kto wyrazi zgodę na wylesienie? LP wyrażą zgodę na zamianę terenu? Następna kwestia. NATURA 2000, a ekspertyza jasno mówi, że jest to teren cenny przyrodniczo.
    Jednym słowem bicie wyborczej piany.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Misieg Zobacz posta
    Mi się zdawało,że te wyciągi miały być na rawki. ale mogę się oczywiście mylić..
    Połonina Wetlińska tam są najlepsze warunki śniegowe.

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Acha okres przedwyborczy zaczyna się więc wypłynęła kwestia wyciągu. Dobra kiełbaska wyborcza. Tym razem wyboru do Europarlamentu. Czas stworzyć listę, a potem znaleźć chętnych do oddania głosu na PO.
    Pół miliona złotych na wykup 40 ha lasów. Dobre, bardzo dobre. Kto wyrazi zgodę na wylesienie? LP wyrażą zgodę na zamianę terenu? Następna kwestia. NATURA 2000, a ekspertyza jasno mówi, że jest to teren cenny przyrodniczo.
    Jednym słowem bicie wyborczej piany.
    To też, tylko jaki potencjał wyborczy ma Cisna . Jak na wybory samorządowe to falstart . Moim zdaniem od strony medialnej to strzał w ...hmm kolano niech będzie.
    A swoją droga to niektórzy samorządowcy pier...lą jak potłuczeni, ale kto ich słucha z uwagą?

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2006

dla mnie bomba - brakowalo mi satrowiska dla paralotniarzy na polnocne wiatry

Bieszczadnik Awatar wtak
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    nie tak daleko Gór

...skoro wydali już 400 tys. i sejmik popiera inwestycję, działki wokół przez "wszystkich świętych" wykupione to i przykręcą śrubę lasom i te oddadzą teren. A TO POLSKA WŁAŚNIE... .
    Bez rozsądnych sprzeciwów doczekamy się niestety "Jasielskiego Skiparku"
    pozdrówka :-)

Bieszczadnik Awatar Misieg
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Kraśnik/Rzeszów/Lesko

Ja nie rozumiem argumentacji, że oni wywalili na to 400tys zł...co to za argument?? mam nadzieje że minister środowiska nie wyda zgody na ten wyciąg...a jeśli wyda to ostatnie chwile na ponowne odwiedzenie Jasła i okolic, bo na taki stan jaki jest obecnie, będziemy mogli czekać do kolejnych wysiedleń.:/

Cytat Zamieszczone przez Misieg Zobacz posta
    Ja nie rozumiem argumentacji, że oni wywalili na to 400tys zł...co to za argument?? mam nadzieje że minister środowiska nie wyda zgody na ten wyciąg...a jeśli wyda to ostatnie chwile na ponowne odwiedzenie Jasła i okolic, bo na taki stan jaki jest obecnie, będziemy mogli czekać do kolejnych wysiedleń.:/
    Sugerujesz, że ICH wysiedlą?

Bieszczadnik Awatar robines
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    dziura w Beskidzie Małym

Cytat Zamieszczone przez wtak Zobacz posta
    ...skoro wydali już 400 tys. i sejmik popiera inwestycję, działki wokół przez "wszystkich świętych" wykupione
    Jeszcze możecie cośik zakupićKta ma kasiore to wio.Poczytajcie sobie opis.Wyciag już przyciąga...Tylko gdzie te krupówki zrobią? W Wetlinie czy w Cisnej?

http://www.allegro.pl/item468704534_..._poloniny.html
    Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez robines Zobacz posta
    Wyciag już przyciąga...Tylko gdzie te krupówki zrobią? W Wetlinie czy w Cisnej?
    1. Kogo przyciąga? Turystów zimą?
    2. Tego nie wie nikt. Jak na razie centrum przyszłych krupówek czyli teren pomiędzy Siekierą,nowaknajpą, a kapliczką pamięci wygląda jak wygląda. Zmieniono firmę zajmującą się parkingiem ale nadal widocznie istnieje obawa, że turyści będą smieci wyrzucać więc profilaktycznie nie postawiono koszy. A i promocja gminy jest fantastyczna. Gdybyście chcieli w informacji turystycznej zaopatrzyc się w foldery gminy Cisna to weźcie ze sobą złotóweczkę. Foldery kosztują 1 zł/sztuka.
    PS.
    Przeczytałam twój podpis bez problemu. Nie zauważyłabym róznicy, gdyby nie sugerowała tego treść.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 31-10-2008 o 10:40

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)