Cytat Zamieszczone przez Zefir Zobacz posta
Wyciąg nie powstanie więc o kluczowym czymś tam zapomnij...

Co po potrzeby wiejskiej kanalizacji ścieków - mam podobne zdanie i wspieram Twoje działania z całego serca.
Dam Ci radę - skontaktuj się z organizacjami ekologicznymi, może z Pracownią, no chyba,że robisz podpuchę.... Mam nadzieję,że nie,

Nr telefonów są ogólnodostępne, np. Pracowni, Stow. Olszówka, itd. Poszukaj. Jakoś nie pochwaliłeś się czy takowe kontakty nawiązałeś i czy chciałeś z kimkolwiek współpracować. Działasz pod jakims szyldem, organizacją a może działsza sam???Ja przedstawiłem sie wielokrotnie z imienia i nazwiska na tym forum. Zrób to samo - będziesz wiarygodniejszy i o kontakty/pomoc będzie łatwiej.
Po pierwsze co ja za podpuche mam robić. - jakiś idiotyzm.
Po drugie wyciąg powstanie i dlatego sprawa ścieków jest jak najbardziej aktualna.
Po trzecie odnoszę niestety wrażenie , że to Ty mnie podpuszczasz wywijając się od odpowiedzi, czy ekolodzy wspomogą nas miejscowych. Telefon do Pracowni oczywiście mam i takie rady to wiesz.....
Po czwarte dlaczego o kontakty ma być mi łatwiej jak się przedstawię. To jest dopiero podpucha.
Właśnie tak to jest. Prowadzimy nibydyskusję nibysięrozumiemy a w rzeczywistości nie mamy do siebie za gfrosz zaufania.
Tak mnie to wk.......wia bo się z nocą komunizmu.
Nazywam się Marcin Dobrowolski, mieszkam w Wetlinie, reprezentuje samego siebie. Czy jeszcze jakich danych potrzebujesz. Jeżeli nie, to wesprzyj moje działania z całego serca. I napisz jak się nazywasz i gdzie mieszkasz bo nie chce mi sie po forum żeglować.