Czy ktoś z Was był na dzisiejszych Drogach Krzyżowych na Tarnicy lub na Smereku![]()
Było dużo osób i dużo błotka, i śniegu![]()
Pozdrawiam wszystkich świątecznie![]()
Czy ktoś z Was był na dzisiejszych Drogach Krzyżowych na Tarnicy lub na Smereku![]()
Było dużo osób i dużo błotka, i śniegu![]()
Pozdrawiam wszystkich świątecznie![]()
Witam
Ja bylam wczoraj z grupa z Tarnobrzega - Bylo Fantastycznie!
Pod kazdym wzgledem i duchowym i gorskim.
Wchodzilismy od Ustrzyk przez Szeroki Wierch, szlak byl ubity, choc czasem sie wpadalo "po pas" ale ogolnie ku naszemu zaskoczeniu bylo calkiem wygodnie :)
Inne grupy wchodzily od Wolosatego - wiekszosc znakomita i dopiero na Szerokim Wierchu i przeleczy zaczely sie mijaniki. Za nami szla tylko albo dwie jedna grupy z Ustrzyk ale male.
Ludzikow bylo sporo, na Tarnicy jak w sezonie
A pogoda......taka opalona to przyjezdzam w sierpniu po pobycie w Biesach
I NIE WIALO! Nawet na przeleczy pod Tarnica - niesamowite.
No a potem byl zjazd ( bo nie zejsciedo Wolosatego, tam sniegu duuuzo, po korony drzew i napisy na drogowskazach.
Prowadzil nam Droge Krzyzowa Brat Dominikanin - bylo fantastycznie.
Zapraszam za rok na nasza wyprawe z PTT Z Tarnobrzega.
Pozdrawiam i zycze Wszystkim Forumowiczon pieknych, pelnych nadziei, smakowitych Swiat Wielkiej Nocy
kasiek
Szlak zostal ubity przed tygodniem przez moja grupe :)Zamieszczone przez kasiek
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Ja byłam na SmerekuOdprawiliśmy sobie Drogę Krzyżową we własnym 4 osobowym gronie.Oprócz pielgrzymki z Jasła i Rzeszowa (ok.150 osób) nie spotkaliśmy nikogo
...o przepraszam...napotkaliśmy jeszcze na szczycie dwójkę chłopaków których wcześnij podwoziliśmy na stopa do Kalnicy
POZDROWIONKA Widać pomyśleli tak jak i my..i postanowili poszukać troszkę spokoju i ciszy w górach, bo niestety tego dnia w rejonie Tarnicy jest to zupełnie niemozliwe
Jednym słowem mieliśmy góry, także te w zasięgu wzroku(bo widocznośc cudna) tylko dla siebie
...ech egoiści
![]()
Ściskam gorąco wszystkich i życzę Wesołych Świąt :P
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Gratuluję pomysłu. Zawsze chciałem iść na Tarnicę ale nigdy mi sie to nie udałoZamieszczone przez Anyczka20
![]()
Może w przyszłym roku się uda i to właśnie na Smerek![]()
bertrand236
Witam. Ja byłem na Drodze Krzyżowej na Tarnice. Chodze co roku i co roku jest więcej ludzi. Nas była dość liczna grupa bo 74 osoby,ale po drodze przyłanczały sie jeszcze inne.Śnigu było dużo ale może to i dobrze, bo takie tłumy ludzi nie zniszczyły gleby i roślin. Duch_
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki