Witaj! Podeslij Wojtku na pw to nie będę molestował o to samo Naszego prezydenta...........bo chyba nie chciałbyś aby Nasz prezydent był molestowany, nie daj boże, skutecznie!!! Pozdrawiam! + P..... mp
Witaj! Podeslij Wojtku na pw to nie będę molestował o to samo Naszego prezydenta...........bo chyba nie chciałbyś aby Nasz prezydent był molestowany, nie daj boże, skutecznie!!! Pozdrawiam! + P..... mp
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Zwracam sie z uprzejma prosba do SB o przeslanie mi na PM tresci swinskiego dowcipu. Prosbe swa uzasadniam brakiem dalszej cierpliwosci i utrata nadziei, ze tenze swinski dowcip pojawi sie w koncu w tym watku.
Bede bardzo zobowiazany za pozytywne ustosunkowanie sie do mojej prosby.
Humor nieświński, raczej taki prorodzinny (no i bieszczadzki).
Wdrapuje się 4-osobowa rodzinka na Wetlińską. Mama siada w trawie, a tata woła dzieci do siebie, pokazuje widoki i coś tłumaczy. Gdy ich mijam, słyszę, jak Junior krzyczy do matki:"Mama, na tym Giewoncie to myśmy wczoraj byli":)
A, jeszcze jeden mam:) Stary dosyć, sprzed kilku lat.
Zorganizowana grupa turystyczna (chyba zagrabaniczna:) w centrum Cisnej. Sami starsi ludzie, fantastycznie przygotowani technicznie: dobre buty, kurtki, plecaki, no i ... kijki. Na krawężniku przysiadło dwóch "bardzo wczorajszych" długowłosych kolesi. Widać, że gorąc im tego dnia bardzo nie służy. Nagle jeden podnosi głowę, dostrzega mijającą ich grupę i szturcha drugiego:"Ty, zobacz, dziadki latem z nartami w Bieszczady przyjechali".
SB równiez ten dowcip proszę o ten już osławiony dowcip
Ten dowcip SB (dziekuje za pozytwne rozpatrzenie mojej prosby!) skojarzyl mi sie ze starym kawalem o Timurze i jego komandzie, ktory zaczyna sie tak:
"Idu ja, idziot maja kamanda, na protiv nas idziot dzievoczka..."
a konczy:
"Idu ja, na protiv mienia idziot maja kamanda..."
:):):)
Dzieki SB.
Czego sie nie robi dla przyjaciol !!!![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki