...tiaaaaaa.... dziś się nie wyspałem
...tiaaaaaa.... dziś się nie wyspałem
ja coś nie mogę zobaczyć tych załączników :(
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
dziękuję!
P.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Wczorajsza Wetlina i ...karkówka bieszczadzka po kaszubsku...Pozdrawiam
Polańczyk ubiegły rok,siedzimy w pokoju ośrodka MOLO przy wódeczce,z Miodziem miejscowym żeglarzem,włascicielem jachtu,oraz Adaśiem Kapeluszem znanym w Polańczyku pretendentem do miana zakapiora .Rozmawiamy o życiu,Miodzio opowiada o swym jachcie nazwanym na cześc żony Maria Teresa,na to Adaś Kapelusz który z racji posiadania prywatnego rowerku wodnego też często wypływa z wyrwanymi kuracjuszkami na zalew ,robi wielce zdziwioną minę mówiąc a ja k.... Miodzio..zawsze myślałem patrząc z daleka, że ten jacht nazywa się Matka Teresa i pływa nim jakiś zakręcony bieszczadzki zakonnik....
Dzisiaj gdzieś tam w Biesach
zzz.jpg
zaraz zaraz to było dzisiaj ??
Krysia: "Kropek proszę Cię napisz, że to się nie wydarzyło naprawdę!;-)"
Przeczytałam właśnie "humor ze szlaku" Trzykropka z 24.08.2011 i mi się buźka uśmiechnęła ponieważ znam ciąg dalszy historii ;-) Kontynuując humor ze szlaku, tak się składa, że to ja wtedy wstawałam pierwsza na Jaworcu o godz 6:00 i przywitałam po chwili wyłaniającą się z lasu ową grupkę. Mimo, że schronisko otwarte jest całą noc, oni spali w lesie 15 minut od schroniska nie wiedząc o tym - a to ci dopiero psikus!
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki