Pokaż wyniki od 1 do 10 z 428

Wątek: Humor ze szlaku :)

Mieszany widok

Ekspert Roku 2008 Awatar Jabol
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Stamtąd

Domyślnie Odp: Humor ze szlaku :)

A ja sie czepię: temat wątku HUMOR ZE SZLAKU... przynajmniej turystyczne sytuacje z gór bym prosił... Joemonster.org jest dostepne dla każdego kto ma net... A tu chodzi o górski smaczek humorystyczny bo to takie forum górskie pono jest
    Mi sie przypomniał tekst mojego kamrata Misiaka podczas wędrówki z Bieszczad w strone Tatr: Wsiadaliśmy do jakiegoś pksa bedąc juz bliżej tatr i przed nami wsiadały rozszczebiotane nastoletnie "tubylki". Michu ze znawstwem i nieskrywana przyjemnością delektował się urodą owych "tubylek" do momentu kiedy usłyszał fragment ich rozmowy w lokalnej gwarze...
    - Ty, Jabol zobacz: takie ładne, młode dziołchy a gadają jak moja babcia... ;-)
    ...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Lata 70-te ub. wieku.
    Baca złożył deklarację kandydacką do PZPR.
    Deklaracja została oczywiście przyjęta, ale egzekutywa POP miała jednak jakieś wątpliwości i postanowiła bacę wybadać.
    - Baco, wicie, rozumicie. Tu, na Podhalu, działały po wojnie różne takie tam bandy. Nie należeliście przypadkiem ?
    - Ależ skąd, panoczku, przepraszam - towarzyszu. Dopiro tero pirszy raz się do bandy zapisuję !
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Cytat Zamieszczone przez Jabol Zobacz posta
    A ja sie czepię: temat wątku HUMOR ZE SZLAKU... przynajmniej turystyczne sytuacje z gór bym prosił... Joemonster.org jest dostepne dla każdego kto ma net... A tu chodzi o górski smaczek humorystyczny bo to takie forum górskie pono jest
    Mi sie przypomniał tekst mojego kamrata Misiaka podczas wędrówki z Bieszczad w strone Tatr: Wsiadaliśmy do jakiegoś pksa bedąc juz bliżej tatr i przed nami wsiadały rozszczebiotane nastoletnie "tubylki". Michu ze znawstwem i nieskrywana przyjemnością delektował się urodą owych "tubylek" do momentu kiedy usłyszał fragment ich rozmowy w lokalnej gwarze...
    - Ty, Jabol zobacz: takie ładne, młode dziołchy a gadają jak moja babcia... ;-)
    Jabol? A tak wystarczy?:
    10 najbardziej irytujących mieszkańca Leska rzeczy w teledyskach hip-hopowców z Ustrzyk Dolnych
    :)

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez kra.13gawronów Zobacz posta
    ..... najbardziej irytujących...
    Tak czytam Twoje "popisy" tu i na czacie i jestem już pewien ,że najbardziej irytującym facetem na forum ("erotomanem opowiadaczem" ) jesteś Ty "kra"
    Ostatnio edytowane przez joorg ; 07-04-2007 o 17:36
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    Tak czytam Twoje "popisy" tu i na czacie i jestem już pewien ,że najbardziej irytującym facetem na forum ("erotomanem opowiadaczem" ) jesteś Ty "kra"
    Bingo!:)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)