1. Większość ludzi piszących na tym forum zna podstawowe prawa ekonomii. Ni było pomysłów dotyczących segregacji turystów, bądź drastycznej eksterminacji tzw stonki. Większość z forumowiczów ma świadomość, że gdyby nie ww stonka ludzie prawdopodbnie nie mieliby z czego żyć. W porównaniu do innych forów argumenty na ogół są bardziej wyważone. To plus. Sam również sporo tego obiektywizmu nabyłem m.in dzięki Michałowi.
2. Należy natomiast piętnować postawy tzw stonki przez wychowywanie i wskazywanie postaw właściwych. Stąd większość ludzi z forum śmieci zbiera i reaguje na głupotę i chamstwo. (mam przynajmniej podstawy by tak sądzić, po lekturze postów) Mam świadomość tego, że Biechy trzeba chronić, tak aby mogły cieszyć ludzi jak najdłużej. Stąd niechęć do wzmiankowanej stonki , która w dłuższej perspektywie doprowadza do ucieczki turystów z Biechów. Gdy człowiek jest zniechęcony to jest turystą jednorazowym. Gdy się zakocha w Biechach to trochę kasy tam zostawia.
3. Narzekania? Akurat na tym forum więcej jest konstruktywncyh dysusji, niż jałowego marudzenia.

Odpowiedz z cytatem