Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pater Noster

Bieszczadnik Awatar Zosia samosia
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    z łąk i pól

Domyślnie Pater Noster

Witam po przerwie.
    Mam prośbe do wszystkich. Czy ma ktoś Pater Noster Jana Pawła II w formacie mp3 lub wie skąd to ściągnąć?
    Nie jest to moze typowa prośba na to forum, ale mam nadzieję, ze ktos z Bieszczadników mi pomoże. Plik mp3 prosiłabym na e-maila. Będę bardzo wdzięczna.
    Z góry dziekuję i pozdrawiam.
    A jednak.... zawsze Bieszczady... I Sanok, najpiękniejsze miasteczko świata :-))))

www.odkryjbieszczady.pl

Pa(i)n killer Awatar admin
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    London, Ontario :]

Domyślnie

Na wp.pl widziałem do zassania.
    Pozdrawiam
    Darek Magusiak

"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Witam serdecznie

Cytat Zamieszczone przez Zosia samosia
    Mam prośbe do wszystkich
    No takich szczególów to ja nie znam. Jeżeli już cosik mogę - to posiadam takie cuś:
    Papiez Jan Pawel II - Abba Pater
    W sumie jedenaście utworów. Nie pytaj mnie o szczegóły, bo nie wiem. Mam to tylko dlatego, że wielu znajomych mnie kiedyś prosiło, a ja nawet złomu tak szybko się nie pozbywam.
    Szczegóły na priva w razie zainteresowania

Pozdrawiam

wojtas_p
    Guest

Domyślnie

Czesc Zosiu! Podaj mi Twoj adres meilowy (napisz do mnie: wojtas_p@o2.pl), wysle Ci Pater Noster i jeszcze jeden piekny kawalek. Pozdrawiam!
    Acha... forum znalazlem przypadkiem, specjalnie sie zalogowalem, aby wyslac Ci muzyke. Pa! Wojtek

wojtas_p
    Guest

Domyślnie

Cześć!
    Pater Noster w formacie mp3 zajmuje mi okolo 8 MB, drugi utwór okolo 5 MB. Śmieszie wygląda, gdy niektóre osoby proszą mnie o wysłanie im muzyki a gdy to uczynię przychodzi do mnie zwrotna wiadomośc, że skrzynka adresata jest przepełniona lub, że nie przyjmuje listów z załącznikami więcej niż 1 MB. Ci, którym zależało otrzymali (około 200 osób), więcej już nie wysyłam. Pozdrowienia!

kapi
    Guest

Domyślnie

to ja prosiłam ale już sobie poradziłam dzięki :)

mam mp3 która waży niecałe 4 mb :)

wojtas_p
    Guest

Domyślnie

:) Dziwnie zabrzmiał mój pościk, ale nie miałem na myśli jednej osoby, było Was około 20, dlatego wspomniałem na forum. Pozdrowienia!

boryba
    Guest

Domyślnie

Witam. Mam ogromna prośe : czy mógłbym dostać te pliki na janek.o@interia.pl, Bardzo proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piromaniack
    Guest

Domyślnie

Ja również proszę o przesłanie tych pliczków, ale na operationwar@wp.pl. Z góry thx

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów