Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Jak znaleźć nocleg w Bieszczadach - PORADNIK

Mieszany widok

mateo
    Guest

Domyślnie

Nom zgodzę się z poprzednikami :) miejsce się znajdzie. Jeszcze nie jeździłem w Bieszczady do upatrzonego i zarezerwowanego miejsca :) i jakoś miejsce się zawsze znalazło :D

Pozdrawiam!:)

lucrecja
    Guest

Domyślnie Miesce się znajdzie, ale lepiej się przygotować...

Również i ja się zgodzę co do miejsca z poprzednikiem i poprzednikami poprzednika...
    Ale uważam, że lepiej jednak mieć duże zaplecze danych adresowych i nie kusić losu.
    Jest w końcu tyle stron, gdzie można w jednym miejscu znaleźć wiele baz noclegowych!
    Ja np. korzystam z http://www.agrowypoczynek.pl i szczerze polecam! Jeszcze się nie zawiodłam - aktualna i ma sporo ofert.
    Pozdrawiam i życzę udanych wojaży! :)

mareczek
    Guest

Domyślnie Odp: Jeśli szukasz noclegu w Bieszczadach CZYTAJ ten post!

Minęło już kilka lat od mojego ostatniego pobytu w bieszczadach,konkretnie w ustrzykach dolnych,tam była nasza baza wypadowa.Bardzo miło wspominam tamten czas,rano wypad w góry,wieczorem spacer i piwko a czasem dwa w"orliku".I tak minęło kilka urlopów pod rząd.Teraz nie mogę się zmobilizować do wyjazdu,a czas nieubłaganie ucieka.Kiedy pojadę,może w przyszłym roku...Pozdrawiam

lucyna
    Guest

Cieszę się z wprowadzonych ograniczeń i wprowadzenie akceptacji moderatorów.

Aloni
    Guest

ja byłam w Bieszczadach a konkretnie w Ustrzykach Górnych pod koniec czerwca. Problemuy z noclegiem nie miałam żadnych chociaz pojechaliśmy wciemno, w necie niestety mało było ofert noclegowych w tej miejscowości. Ale czerwiec to świetny miesiąc na wypad w Bieszczady, tłoku takiego nie ma, tylko busy jeżdza rzadko :/ ich sezon zaczyna się od 01.07. Czy macie może jakiś konkretny namiar na nocleg w Wetlinie, wybieram sie tam na Sylwestra.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Ruda Śląska

Domyślnie Odp: Jak znaleźć nocleg w Bieszczadach - PORADNIK

Czy ktoś ostatnio korzystał z usług bieszczadzkich schronisk młodzieżowych (głównie chodzi mi o Kalnicę i Jabłonki). Podobno były jakieś remonty w ostatnich latach. Jakie odczucia ? Gdyby ktoś miał informacje z ostatnich klkunastu miesięcy byłoby miło gdyby się nimi podzielił.

W moim wątku pt.;"Co się dzieje na Półwyspie Brossa", pisałem że chcę spędzić tam kilka dni. Niestety, wszystko już zajęte do 24 sierpnia:( Widzę tutaj wiele linków z praktycznymi informacjami...właśnie, może zbyt wiele. Nie wiem, co wybrać:) Przez wiele lat wystarczał mi namiot i plecak, nie musiałem się troszczyć o jakieś noclegi. W tym roku jest trochę inaczej. Potrzebuję urokliwego miejsca w typie półwyspu Brossa, ciszy, spokoju...Podstawowe wygody, czyli WC, prysznic i możliwość upichcenia jakiegoś żarełka. Może ktoś z Was ma coś takiego na oku? Jest nas 6 osób, pobyt tygodniowy planujemy na początku sierpnia.

Bieszczadnik Awatar Cami
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    beskidzka mieścina

Spróbuj w Roztokach Górnych podobno to drugi koniec świata w Bieszczadach po Wołosatem :) W Wołosatem trudno o nocleg, choć pewnego razu udało mi się tan nocować i to bez rezerwacji

Kontynuując jeśli chodzi o Roztoki ("Cicha Dolina") to mogę potwierdzić jak jest ale dopiero po powrocie, wybieram się tam w pierwszej połowie sierpnia i wiem, że jest dużo wolnych miejsc :] blisko przejście graniczne na Słowację i podobno niedźwiedzie ;P

http://www.cichadolina.info/

pozdrawiam

Dzięki :) Pozdrawiam.

kemcia
    Guest

Nie jestem pewna, czy zapytanie umieszczam w odpowiednim temacie... Chcę jechać z rodzinką w Bieszczady za parę dni, na czas ok. 10 dni. Jeszcze nas tu nie było, decyzję podjęliśmy dość spontanicznie, narazie kupiliśmy przewodnik i mapę :) Jaką miejscowość polecilibyście do zatrzymania się, aby była to dobra baza wypadowa do większości szlaków? Wetlina, Ustrzyki Górne? Czy coś jeszcze? Musimy zacząć szukać pokoju... :)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)